Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Doubts

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká a průměrná Custom Story pro hru Amnesia: The Dark Descent. V podstatě jen třetí úroveň je celkem zajímavá; zbytek je o ničem.

STATISTIKY

dokument – 7

olejnička – 4

velká olejnička – 3

křesadlo – 13

Laudánum – 5

Lektvar zdravého rozumu – 2

Start

Začínáte v malé ložnici. Z psacího stolu seberte dokument Marcus a Laudánum. Z horní zásuvky pak 2 křesadla. Vlevo u stolu u papírových svitků leží Key. Odemkněte si jím dveře pokoje a vyjděte na chodbu. Dejte se vpravo a v ohybu chodby seberte ze země lucernu, dokument Thats me, 3 OLEJNIČKY, 2 Laudánum, 2 Lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Dveře na konci chodby jsou však zamčené. Vraťte se do pokoje a z postele seberte Key. Tím si odemkněte dveře na konci chodby a vstupte.

Outside

Octnete se venku. Rozviťte si lucernu a poté budete zajati a odvlečeni neznámo kam.

Cellar

Probíráte se ve vězeňské cele. Vzadu u stěny leží páčidlo, kterým si odemkněte dveře. Než místnost opustíte, seberte ještě ze země dokument Imprisoned. Vyjděte z cely a v chodbě se dejte do jídelny vlevo. Ze stolu posbírejte dokument Journal of Bartok a 3 křesadla a z piána vpravo další 2 křesadla. Za železnou skříní leží na římse OLEJNIČKA a 2 Laudánum. Vraťte se do chodby a jděte do protilehlé slepé chodby, na jejímž konci stojí mučící panna. Uvnitř ní leží VELKÁ OLEJNIČKA. Vraťte se na křižovatku a pokračujte dál vpravo. Přijdete do temné místnosti, kde otevřte dveře povalené skříně a z nitra posbírejte 2 VELKÉ OLEJNIČKY a 3 křesadla. Poté odtáhněte postel od železné skříně, otevřte skříň a seberte dokument Pedigree. Nakonec zaměřte pozornost na prosklený výstavní stolek v rohu místnosti. Přineste si nějaký předmět a rozbijte sklo, abyste mohli sebrat dokument Day 7. Dveře do další úrovně jsou opět zamčené. Vraťte se zpět do jídelny a prohledejte železnou skříň. Seberte Key, který použijte na dveře do další úrovně a vstupte.

End

Ze země seberte dokument The End. A to je opravdu konec. Jste uvězněni v malé cele, ze které není úniku.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář