Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Panic

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a amatérské dobrodružství ze světa Amnesie, které se soustřeďuje především na děsivé momenty, v čemž patří mezi velmi výrazný nadprůměr, takže je ideální pro ty, kteří se rádi bojí.

- - - - -

Pod postelí leží Key, na komodě 3 křesadla a v zásuvkách komody další 3 křesadla. V zásuvkách sousední komody jsou lucerna, 2 OLEJNIČKY a ještě 2 křesadla. Jděte do sousední místnosti a poté do dalších dveří vpravo. Odstraňte obraz ze stěny a seberte VELKOU OLEJNIČKU. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a za obrazem je opět skrýš a v ní Key to the Next Level. Ze zásuvky komody seberte ještě OLEJNIČKU. Jděte zpět do druhé místnosti a klíčem si odemkněte dveře na konci. Projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Sejděte po schodech dolů a vlevo v regálu najdete lektvar zdravého rozumu. Projděte k jámě, kde seberte ze země Find a Way. Vlevo je velice úzká římsa, po které lze přeskákat (i když je možné, že to jde i zprava). V další chodbě jděte do dveří vpravo, ze skříně seberte páčidlo a ze zásuvek komody 2 křesadla. Vraťte se do chodby a použijte páčidlo na mřížový poklop v podlaze. Prolezte na konec, odstraňte cihly a pod schodištěm najdete mezi sudy OLEJNIČKU. Vyjděte po schodech nahoru, seberte dokument Change A Wear a vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do chodby vlevo a vstupte do dveří. Ve spodní zásuvce psacího stole je lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a jděte do chodby naproti. Vpravo je vstupte do malé místnosti, kde najdete v zásuvce komody další lektvar zdravého rozumu. Nyní jděte prozkoumat poslední chodbu a ve velké místnosti najdete v proskleném výstavním stolky zrezivělý klíč. Rozbijte sklo nějakým předmětem. Poté prohledejte truhlu a posbírejte VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Opatrně obejděte hlubokou jámu a na druhé straně najdete klíč od strojovny a další lektvar zdravého rozumu. Tím máte v této úrovni vše hotové a můžete se vydat do předchozí úrovně.

 

Sestupte po schodech dolů a klíčem si odemkněte dveře vlevo. V chodbě jděte do dveří vpravo a ze země a z regálů posbírejte 5 křesadel. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte dokument Ops a 5 křesadel. Sejděte po schodech dolů a v chodbě je hned naproti na polici OLEJNIČKA. Pokračujte do druhých dveří vlevo na horní polici regálu leží klíč od strojovny. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře na konci, projděte na konec a vejděte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte dokument Maze Bastard. Držte se stále vpravo a dostanete se do slepé chodby, kde visí na stěně Key. Projděte ke dveřím do další úrovně a klíčem si odemkněte dveře nalevo. Na chvíli se octnete v jakémsi snovém světě. Až se vrátíte pokračujte chodbami dál až přijdete do jídelny a za ní je malí místnost, kde je k sebrání další Key. Vraťte se do chodby a odemkněte si dveře na konci. V další chodbě si odemkněte dveře vlevo a poté se dostanete do další jídelny. Pokračujte do dveří vpravo a v podivné místnosti seberte ze země OLEJNIČKU, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Projděte na konec další chodby, kde se opět přenesete do snového světa. Na konci mřížové podlahy jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Jděte místnostmi jedinou možnou cestou, poté následujte krvavé šmouhy, zahněte doprava a po návratu do reálu jděte do osvětlené chodby vpravo. Vystoupejte po točitém železném schodišti nahoru a jděte do dveří vlevo. Opět se probíráte ve své posteli. Jděte jedinou možnou cestou až do chodby, kde na vás spadne bedna a tím hra končí.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář