Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – I Got Invited

Autorv návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Lehce nadprůměrné dobrodružství ze světa Amensie, které nabídne několik celkem klasických hradních úrovní.

- - - - -

Home

Vyjděte z ložnice do haly, vystoupejte po schodišti nahoru a jděte nejprve do druhých dveří. Z psacího stolu seberte dokument Invitation a ze zásuvky House Key. Vraťte se na ochoz a nyní jděte do prvních dveří. Ve skladištní komoře najdete v koutě lucernu a na bedně 2 křesadla. Sestupte v hale po schodech dolů, klíčem si odemkněte vchodové dveře a vejděte do nich.

Entry

Vstupte do budovy a poté jděte do dveří vlevo, za kterými najdete SUD S OLEJEM (90% lucerny). Vyjděte zpět do chodby a zatáhněte za páku u velkých dveří. Projděte vstupní halou a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Main Hall

V mezeře mezi těžkými bednami vlevo najdete OLEJNIČKU, dále je za levým schodištěm truhla a v ní křesadlo a za pravým další truhla a v ní další křesadlo. Poté jděte do dvoukřídlých dveří do další úrovně na konci haly.

Dining Room

Jděte dveřmi do sousední chodby a na konci chodby je za obrazem skrýš a v ní 2 OLEJNIČKY. Poté pokračujte do prvních dveří vlevo. Nad schody najdete na stole dokument Apology a poté klikněte lahvičku s chemikálií na stole vlevo. Sestupte dolů a bude následovat hrůzostrašné představení, na jehož konci ztratíte vědomí.

Prison

Octli jste se ve vězeňské cele. Za mříží leží na bedně kladivo. Použijte ho na díru ve zdi, která je pod opřenou postelí. Prolezte do sousední cely a poté dveřmi ven. Jděte do chodby a rovně před vámi leží na stoličce OLEJNIČKA. Dál v chodbě jděte do dveří vpravo a zde seberte lucernu, kterou vám monstra ukradla, a také 3 OLEJNIČKY a ze zásuvky komody 2 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte zpět na křižovatku. Vpravo zatím chodit nepotřebujete, avšak později můžete sebrat mezi sudy ukrytou OLEJNIČKU. Dejte se tedy vlevo a vstupte do dveří do další úrovně na konci.

Dungeon

Vlevo a vpravo jsou mučící místnosti. V té levé najdete na polici 4 křesadla. Jinak jděte do dveří vpravo v levé chodbě a sestupte po schodech dolů. V místnosti najdete ve vytažené zásuvce komody OLEJNIČKU a uvnitř komody Sewers Key, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Tím máte v této úrovni hotov, vraťte se nahoru a poté do předchozí úrovně.

Prison

Jděte stále rovně a poté vlevo. Klíčem si odemkněte dveře od stok a vstupte do nich.

Sewers

Na bedně vlevo leží dokument Engine. Stoky se dělí do tří dalších tunelů. Na konci každého je buď páka nebo klika. Všechny aktivujte a tím spustíte vodní čerpadlo. Poté se vraťte do předchozí úrovně.

Prison

Jděte stále rovně a zatáhněte za páku u padacích dveří. Za dveřmi dál v chodbě urazte kladivem visací zámek mřížových dveří a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Storage

Jděte do dveří vlevo a v koutě je truhla a v ní OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří naproti. Zde najdete další OLEJNIČKU a navíc na vrcholu regálu laudanum. Vyjděte zpět do chodby a na křižovatce jděte vlevo. Vstupte do prvních bočních dveří a zde najdete dokument Torturing a v regálu lektvar zdravého rozumu. Pokračujte chodbou dál a vejděte do třetích dveří. V místnosti s brněními leží vzadu na bedně OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a projděte až na konec. V proskleném výstavním stolku je Library Key. Rozbijte skleněný kryt nějakým předmětem. Vraťte se zpět na křižovatku a pokračujte rovně. V první boční místnosti najdete křesadlo a v druhé další křesadlo. Na konci chodby si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Library

V poslední uličce je v šestém regálu za knihami ukryté tlačítko, které stiskněte. Po obvodu místnosti se vám zpřístupnily dvoje dveře. Za jedněmi je OLEJNIČKA a za druhými dlouhá chodba, na jejímž konci jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Main Hall

Na konci ochozu leží dokument Last Letter. Jinak v truhle pod schodištěm je opět křesadlo a v druhé truhle pod dalším schodištěm další křesadlo. Vyjděte po tomto druhém schodišti a vejděte do dveří do Dormitory.

Dormitory

V místnosti vlevo najdete v zásuvce prádelníku OLEJNIČKU a v místnosti rovně leží nahoře na baldachýnu Entry Key. Poté se vraťte zpět do haly.

Main Hall

Sestupte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře do vstupní chodby a poté vejděte.

Entry

Utíkejte stále vpřed až se dostanete ven z hradu a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář