Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – In Da House, Chapter 2

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Druhý díl Custom Story od polského autora přináší docela zajímavě navržené úrovně, kdy budete přecházet mezi domy na velkoměstské ulici a hledat prostředek jak odstranit zával v horní části ulice.

STATISTIKY

dokument – 1

olejnička – 2

velká olejnička – 1

křesadlo – 16

Laudánum – 4

Lektvar zdravého rozumu – 1

Outside

Hra začíná přesně v okamžiku, kdy skončil první díl. Octli jste se na ulici před domem. Máte u sebe lucernu a 5 křesadel. Dejte se vpravo a vstupte dveřmi dovnitř do domu.

Flat

Jděte do dveří vlevo a v chodbě prohledejte zásuvky komody – najdete Laudánum a křesadlo. Vejděte do další místnosti a ze stolu vpravo seberte OLEJNIČKU a křesadlo a z police regálu Lektvar zdravého rozumu. Poté odházejte bedny z kouta, odklopte víko truhly a seberte zrezivělý klíč a další 2 křesadla. Vraťte se do první místnosti a klíčem si odemkněte protější dveře. V místnosti leží na stole mrtvola a za ní Some Key. Jděte zpět do první místnosti a dveřmi vlevo vyjděte zpět na ulici.

Outside

Přejděte na druhou stranu, klíčem si odemkněte dveře domu a vstupte.

Hospital

Vejděte do dveří vpravo a poté do dalších vpravo. Z police vpravo seberte Glass Container a z levé police dole Lock Pick. V horní polici vlevo najdete ještě OLEJNIČKU a Laudánum. Vyjděte z místnosti a vstupte do protějších dveří. Prohledejte přihrádku psacího stolu a seberte Bar Key, dokument Adam's Diary 2/3 a 2 křesadla. Pokud vám vrtá hlavou, kde je první díl dokumentu, tak ten najdete v prvním díle hry. Třetí bude zřejmě v dalším díle (pokud vznikne). Vraťte se na schodiště a nyní vyjděte po schodech až úplně nahoru. Použijte paklíč na dveře vpravo, projděte krátkou chodbou a vstupte do malé skladištní místnosti, kde seberte z police 2 křesadla a Strange Liquid. Tím máte v této úrovni splněno a můžete se vrátit zpět na ulici.

Outside

Jděte opět na opačnou stranu ulice a vyjděte po schodech vpravo. Cestu dál blokuje zával. Na dveře vlevo použijte klíč z inventáře a vejděte.

Bar

Projděte lokálem a dejte se do dveří vzadu. Vpravo za hromadou sudů je ve zdi výklenek a v něm Gunpowder. Z nedalekých dveří vyběhne monstrum. V místnosti, kde bylo monstrum, je v regálu vlevo VELKÁ OLEJNIČKA a 2 křesadla a v regálu vpravo 2 Laudánum a ještě jedno křesadlo. Poté se vraťte na začátek úrovně a vyjděte opět na ulici.

Outside

Dejte se zpět do vysokého domu na druhé straně ulice, ve kterém jste už jednou byli.

Hospital

Jděte do dveří vpravo a v jedné z postranních místností je na stole železná deska. Na té si nyní zhotovíte chemickou bombu. Nejprve položte na desku zelenou chemikálii, do ní nasypte prášek a nakonec dolijte oranžovou chemikálii. Seberte hotový výrobek – Adam's Bomb. Poté se můžete vrátit známou cestou zpět na ulici.

Outside

Jděte do horní části ulice, kde vám cestu blokuje mohutný zával. Uprostřed závalu je velký kámen, na který položte bombu. Nedaleko se na zemi vedle hořící svíčky objeví páka. Zatáhněte za ni a bomba exploduje. Pak už jen stačí projít vzniklým průchodem a tím hru zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář