Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – In Memory

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o téměř neznámou Custom Story, která však i přes svoji krátkost kvalitativně vyčnívá, podobně jako z kategorie krátkých Custom Story například Isle. Za zmínku stojí originálně navržené úrovně a atmosféra.

- - - - -

Upper Halls

Projděte několika dveřmi do krátké chodby, kde zahněte do dveří vlevo a v následující chodbě jděte do dalších dveří vlevo. Vzadu najdete vpravo na stole váček s 10 tolary. Dalšími dveřmi se dostanete na schodiště, po kterém vyjděte nahoru a vejděte do pracovny. Z psacího stolu seberte Study Key a dokument Father's Note. Dále prozkoumejte přihrádku a seberte lucernu a nakonec otevřte druhou zásuvku a vezměte si OLEJNIČKU. Vraťte se zpět do krátké chodby dole, jděte do protějších dveří, sestupte po schodišti do studovny, klíčem si odemkněte dveře a vejděte do nich.

Study

Vlevo na polici stolku je křesadlo a na horní polici regálu za stolkem váček s 10 tolary. Na stole před vámi je malá truhla, k jejímuž odemčení potřebujete 30 tolarů. Jděte do sousední místnosti a u poklopu leží na zemi páčidlo. Vraťte se do první místnosti, dejte se vlevo, z psacího stolu seberte dokument Father's Work Diary a poté páčidlem vylomte dveře. Sestupte po schodech dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Cellar

V této úrovni je třeba trochu zaimprovizovat. Jděte do dveří vlevo a hned za rohem vpravo je za sudy křesadlo. Pokračujte do dveří vpravo, kde na vás vyběhne monstrum. Nalákejte ho do první místnosti, kde se postavte před zamčené dveře. Jde o to, aby je monstrum vyrazilo, takže v okamžiku, kdy se chystá k úderu, uskočte. Až budou dveře vyražené, nechte se zabít, abyste si mohli po obživnutí v klidu prozkoumat okolí. Jděte do místnosti, kde bylo monstrum, vpravo z police regálu na láhve seberte další křesadlo, z jednoho horního regálu ještě jedno křesadlo, ze stoličky na konci sklepa dláto a ze země dokument Father's Work Diary. Nyní se vydejte chodbou za vyraženými dveřmi a jděte vlevo a na konci místnosti najdete na zemi kladivo a křesadlo. Kladivo můžete rovnou zkombinovat v inventáři a získáte kladivo a dláto. Jděte kousek zpět, vstupte do dveří vpravo, sejděte po schodech k mřížovým dveřím a na visací zámek použijte kladivo s dlátem. Projděte na konec chodby a vstupte do dveří. Z psacího stolu seberte dokument Father's Work Diary a ze zásuvek 2 křesadla. Vraťte se do chodby a dejte se vlevo. Ve velkém sále je rozevřená kniha a na ní leží dokument Anja's Journal. Pokračujte do chodby vpravo a dostanete se k točitému železnému schodišti. Vyjděte po něm nahoru, přelezte po lávce a vejděte do dveří. Vzadu je vchod do tunelu, kterým prolezte.

Secret

Uchopte žebřík a umístěte ho do takové pozice, abyste po něm mohli vylézt nahoru a doskočit k dalšímu žebříku. Vylezte nahoru a na konci chodby vlevo je výklenek, do kterého spadne měšec s 50 tolary. Kliknutím ho seberte a poté budete pokračovat do další úrovně.

Study

Jste zpět v místnosti se zamčenou truhlou. Nyní máte již dostatečný počet tolarů, tak ji odemkněte a seberte Hatch Key. Jděte do sousední místnosti, použijte klíč na poklop v zemi a vstupte do něj.

Hall

Projděte mřížovými dveřmi, slezte po žebříku dolů a klikněte na velkou truhlu, čímž celé dobrodružství zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář