Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – It's Hurting My Eyes

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Vlastně se nejedná o typickou hru ze světa Amnesia, ale bláznivou legrační hru plnou všelijakých postaviček a vtipných předmětů.

STATISTIKY

dokument – 6

Slezte z postele a jděte k nedalekému stolu, ze kterého seberte dokument Pflanzenreich Essay. Jděte k dalšímu stolu a seberte z něj dokument Listen, Yes I Dare And Love You ;). Vpravo je podivná bytost, která od vás chce nakrmit. Jděte do zadní části místnosti a vpravo je podivný ježatý předmět. Přineste ho bytosti a klikněte na ni. Běžte ke kuchyňské lince a vyndejte z dřezu plyšovou opičku. Odneste ji opět bytosti. Z postele vpravo seberte žlutý předmět. Odneste ho ke dveřím a použijte na ně. Odemčenými dveřmi vyjděte z místnosti a pokračujte k trojici skříní. Prozkoumejte všechny skříně a z prostřední seberte Usual Amnesia Key. Vraťte se do místnosti a klíč použijte na zamčenou skříň vlevo. Klikněte na myš uvnitř skříně a získáte Your Driving Key. Běžte k náklaďáku a použijte na něj klíče z inventáře.

V animaci sledujte jízdu auta. Jedete do svého bývalého zaměstnání.

Ze stroje vpravo seberte dokument Escape Plan a běžte k výtahu. Klikněte na panel vpravo a naskočte na výtahovou plošinu. Nahoře pokračujte do místnosti vlevo a promluvte si s chlápkem. Při cestě ven z místnosti seberte dokument Narrator is Speaking: visící ve vzduchu. Jděte do místnosti naproti, odklopte toaletu a klikněte na zelený předmět. Poté můžete jít prozkoumat okno na druhé straně. Dostanete se tam tak, že půjdete vpravo po ochoze, přeskočíte přes zábradlí, z hromady beden přeskočte na sousední hromadu a poté vyskákejte až nahoru. Až budete mít vše prohlédnuté běžte k východu a klikněte na dveře.

Opět pojedete autem a u obchodu vám dojde benzín.

Seberte dokument Narrator is Speaking Again: Jděte dozadu ke skříním a z jedné z nich seberte Pepper's Pepper. Odneste ho k fialovému předmětu a použijte na něj. Z trupu postavy seberte One Omnipotent Taler (Money). Jděte k prodavačovi a dejte mu peníze. Otočte se čelem vzad seberte dokument Information That Are Important. Běžte ke vchodovým dveřím a klikněte na ně.

Jste opět doma. Jděte do svého pokoje a dočkáte se překvapení – narozeninové oslavy. Můžete si chvíli užívat party a kliknutím na jukebox vpravo změnit hudbu. Až toho budete mít dost, jděte ke své posteli a klikněte na ni, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář