Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Jail Escape (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné demo, které nabídne několik děsivých podzemních úrovní z vězení, ale víc od tohoto módu nečekejte.

- - - - -

Ze země seberte dokument What is this... a nad schůdky leží OLEJNIČKA, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Vstupte do zaplavené místnosti, k podstavci si dejte pár beden na sebe, vyskočte nahoru a seberte ze země Jail Door Key. Vraťte se do vězeňské cely, projděte mřížovými dveřmi vpravo a železné dveře si odemkněte klíčem z inventáře. V druhé cele vlevo leží na stolku Somekind of Key? a v poslední cele vpravo dokument Watch out! Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Dveře vlevo si odemkněte klíčem a ze zásuvek psacího stolu seberte Key of Glorious Lion a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci. Za dveřmi vlevo je prosklený výstavní stolek, na kterém leží dokument Good Bye! Pod sklem je Key of the Continuation, ke kterému se dostanete tak, že si přinesete nějaký předmět a rozbijete sklo. Sejděte po schodech dolů, klíčem si odemkněte železné dveře, na další dveře klikněte a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Ze stolu seberte Choosing Key a dokument Choose Wisely... Před vámi jsou troje dveře a jen jedna správná cesta. Odemkněte pravé dveře a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Shora začnou padat nějaké předměty. Seberte ze země lucernu a pokračujte dál. V levé cele leží dokument I Hate This a v pravé je u hromady mrtvol Resting Room Key. Tím si odemkněte dřevěné dveře vzadu a poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Ze stolu vlevo seberte dokument Put all of your torturing equipments here. Vyjděte do velké místnosti a pokračujte hned do dalších dveří vpravo. Na komodě leží Key of Upper Floor a uvnitř skříně najdete OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do velké místnosti, kde se mezitím objevila levitující postava. Vlevo od ní leží na stole dokument Thank God... Poté se vydejte nazpět do předchozí úrovně.

Projděte úrovní a jděte do dveří do předchozí úrovně.

Projděte „Choosing Room“ a pokračujte do dveří do předchozí úrovně.

Vyjděte ke schodišti nahoru, klíčem si odemkněte dveře vlevo a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář