Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Kde to jsem?

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká a průměrná česká Custom Story nenabízí mnoho nové, kromě jednoho nepříjemného zákysu na konci.

STATISTIKY

dokument – 3

olejnička – 2

sud s olejem – 1

Laudánum – 1

Lektvar zdravého rozumu – 1

váček s 25 tolary – 2

Běžte k psacímu stolu seberte z něj dokument Dopis od pomocníka. Dále v přihrádce stolu je lucerna, pod stolem 2 OLEJNIČKY a v truhle na stole 2 váčky s 25 tolary. Vzadu u okna jsou dva prosklené výstavní stolky. Přineste si nějaký předmět, rozbijte skleněný kryt levého stolku a seberte Lektvar zdravého rozumu. Vyjděte na chodbu a pokračujte ke schodišti, po kterém vyjděte nahoru. V místnosti nad schodištěm seberte z přihrádky psacího stolu klíč od strojovny a z jedné ze skříní Laudánum. Sejděte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

V chodbě seberte v pravé místnosti kbelík s vodou a v levé dokument Dopis od Jacka 2. Vraťte se do chodby, kbelík použijte na dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Ze země seberte dokument Dopis od Jacka 3. V další místnosti je vpravo SUD S OLEJEM (10% lucerny). Vlevo jsou dva vinné sudy. Mezi sudy a kopečkem rudého slizu leží na zemi zrezivělý klíč. Tím si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich, čímž toto krátké dobrodružství zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář