Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Ken's Nightmare

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké ale docela zábavné dobrodružství vyprávějící o jedné noční můře. Rozhodně na konci druhé úrovně nezapomeňte navštívit bonusovou místnost.

STATISTIKY

příběhový předmět – 5

dokument – 7

olejnička – 3

velká olejnička – 1

křesadlo – 6

laudanum – 3

lektvar zdravého rozumu – 1

Otočte se čelem vzad a ze zásuvky pravé komody si seberte 3 křesadla. Jděte k nedalekému stolku a sberte z něj dokument Wellcome to your Nightmare. V rohu místnosti stojí piáno a nahoře na něm je A Brand New Key. Jděte do vedlejší místnosti a z dřevěné panny si vezměte lucernu a lektvar zdravého rozumu. Přejděte na druhou stranu místnosti a pomocí klíče si odemkněte dveře. Vyjděte po točitém schodišti nahoru a jděte po dlouhém mostě stále vpřed. Na konci seberte ze země olejničku a skočte z mostu dolů. Dole jděte do úzké temné chodby. Na konci slepé chodby je další olejnička. Vraťte se do místnosti a vpravo vedle dveří jsou na stoličce 2 laudanum. V následující místnosti jsou před vámi troje dveře. Vstupte do prvních dveří a projděte na konec slepé chodby, kde si ze skříně vezměte Key to Third Door. Vraťte se zpět do předchozí místnosti a nyní vstupte do druhých dveří. I ty vedou do slepé chodby. Na konci seberte ze země dokument Behind You. Jděte zpět do místnosti a klíčem si odemkněte třetí dveře. Projděte krátkou chodbou a dalšími dveřmi se dostanete do skladiště beden, mezi kterými vedou ukičky, takže je to vlastně takový malý labyrint. Cest však mnoho není, takže se určitě neztratíte. Téměř na konci je stůl a na něm olejnička a také dokument Almost There. Nakonec vstupte vlevo do dveří do další úrovně.

Jste v zatopené místnosti. Otočte se čelem vzad a ze stolu seberte dokument Keep on Moving. Dále po levé straně jsou dva regály a v polici druhého je A Weird Looking Key. Jděte do vedlejší místnosti a z komody vpravo si seberte 2 křesadla. Na rýsovacím prkně v pravém rohu je další křesadlo. Dále prozkoumente skříň seberte z ní velkou olejničku. Za skříní je vlevo prosklený výstavní stolek a z něj si vezměte laudanum. Klíčem si odemkněte dveře a vstupte do velké haly. Vzadu je osvětlený podstavec, ze kterého seberte A Dirty Looking Key. Vyjděte po schodech nahoru a použijte klíč na dveře. Vstupte do temné chodby, na jejímž konci vyšphejte po žebříku nahoru. Ze země seberte dokument The Final Desison. Pokud chcete obejvit tajnou místnost, prolezte vpravo mezi obrazy a vstupte do dveří. Ze země seberte dokument Disco a vzadu je na stole v pravém rohu ještě dokument Bonus Level. Vraťte se zpět do chodby a pokračujte až na konec dokud se nespustí závěrečné titulky.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář