Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – La Casa Maldita, Episode One

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká amatérská Custom Story zřejmě původem ze Španělska. Čeká vás několik okoukaných úrovní, jejichž jedinou náplní bude sbírání klíčů.

- - - - -

Ze země seberte lucernu, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do domu.

Zahněte do pravé postranní chodby a vejděte do dveří vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Para mi, z přihrádky 2 křesadla a ze zásuvek další 2 křesadla. Nakonec prohledejte skříň a seberte z ní klíč od strojovny. Vraťte se do chodby a jděte do druhé postranní chodby, kde si odemkněte dveře vlevo. Vazdu leží a zemi další klíč od strojovny. Vyjděte zpět do chodby a klíčem odemkněte dveře naproti. Nadzdvihněte kryt kláves u piana a seberte opět klíč od strojovny a ze stolu ještě dokument Ultimas Palabras. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte poslední zamčené dveře v pravé postranní chodbě. V místnosti seberte ze stolu klíč od strojovny, z komody vlevo OLEJNIČKU a poté prohledejte zásuvky a najdete laudanum, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a dejte se po schodech nahoru, kde si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Jděte chodbou vpřed a zhroutíte se na zem.

Až se proberete běžte stále jedinou možnou cestou až se ozve ohlušující rána a opět ztratíte vědomí.

Probíráte se venku před domem. Běžte do domu vlevo, kde je bezpečná místnost. Zde hra končí, i když se titulky nespustí.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář