Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – La Legion Noir

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Celkem zajímavé DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent. První část se odehrává v podivném domě, abyste se poté přesunuli do nitra temného a nebezpečného lesa. Tímto lesem musíte projít, abyste se dostali pryč z tohoto hrůzostrašného místa.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 6

dokument – 4

velká olejnička – 2

křesadlo – 4

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

House

Začínáte v malé místnosti. Ze stolku seberte křesadlo a vzadu z truhly další křesadlo. Projděte dveřmi do chodby a poté do malé jídelny, kde vstupte do dalších dveří naproti. V chodbě jsou jediné levé dveře odemčené. Za dveřmi je však velká hradba beden, kterou budete muset postupně odházet. V malé místnosti je na krbové římse křesadlo a vzadu lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby, kde zjistíte, že dveře naproti jsou nyní již otevřené. Vstupte do další malé místnosti, kde najdete v polici stolku Dining Room Key. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Vystoupejte po schodech nahoru a vstupte do pootevřených dveří. Dostanete se do velké jídelny. Dveře vpředu jsou zamčené, ale po stranách jsou ještě dvoje dveře, které jsou odemčené. Nejprve jděte vlevo a dostanete se do tmavé chodby, kde vpravo z regálu seberte křesadlo a vlevo zpod stolu VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se do jídelny a nyní jděte do pravých dveří. Sejděte po schodech dolů a z psacího stolu vpravo seberte dokument Friday 13. 11. 1907. Na psacím stole je za láhvemi ukrytý Living Room Key. Ještě odházejte hromadu sudů a objevíte výklenek ve zdi, který obsahuje laudanum. Vyjděte zpět po schodech do jídelny a klíčem si odemkněte dveře vpravo na konci. V místnosti za dveřmi stojí uprostřed stůl a na něm je dokument La Legion Noir. Poté jděte do dveří vpravo a na konci chodby najdete komodu, v jejíž jedné zásuvce je lucerna. Nyní se můžete vrátit do předchozí místnosti a vstoupit do dveří do další úrovně.

Forest

Vyšli jste z domu a octli se v temném a nebezpečném lese. Jděte stále rovně a přijdete k jakési podivné bráně. Kousek vpravo leží pod stromy mrtvola a vedle ní Lodge Key. Jděte lesem jakoby na druhou stranu a přijdete k opuštěné stodole, u které leží před dveřmi dokument Looking For My Key. Když stodolu obejdete najdete VELKOU OLEJNIČKU. Odemkněte si klíčem dveře a vstupte dovnitř. Ze země seberte páčidlo. Nyní běžte zpět k bráně a použijte na bránu páčidlo. Kousek vlevo u ohrady leží na zemi dokument Find the Last Key!. Tam se píše o klíči, který musíte najít. Zahněte vlevo a podívejte se vpravo – uvidíte stůl se svíčkou. Dostaňte se ke stolu a seberte Key to you Freedom. Nyní se musíte dostat na konec lesa. Pokud si nejste jistí jak jít, jděte stále jedním směrem a spolehlivě nezabloudíte. Nakonec se dostanete mezi dvě dlouhé ohrady a na konci jsou dveře, na které použijte klíč. Projděte dveřmi a jste konečně na svobodě, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář