Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Mad Laboratory

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které se skládá jen z několika nepříliš povedených a okoukaných úrovní.

- - - - -

Bedroom

Z psacího stolu seberte dokument William's Note a z přihrádky Bedroom Key a dokument William's Note. Klíčem si odemkněte dveře a vyjděte z místnosti. Vpravo je piano a pod krytem kláves leží Small Metal Key. Na druhé straně chodby je v proskleném výstavním stolku lektvar zdravého rozumu. Rozbijte skleněný kryt nějakým předmětem, abyste mohli lektvar sebrat. Jděte dál do dveří vpravo, kde seberte ze stolu laudanum a z plotny v krbu lucernu a OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte zbývající dveře. Z psacího stolu seberte dokument Beware a z přihrádky 2 křesadla. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Diner

V levém zadním rohu leží pod těžkou bednou páčidlo. V jiné části místnosti prohlédněte regál na vinné láhve a posbírejte VEKOU OLEJNIČKU, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Páčidlem vylomte zamčené dveře nedaleko a projděte dál. Vejděte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Note from Daniel. Poté seberte z přihrádky váček s 10 tolary a ze zásuvek lektvar zdravého rozumu a další 3 váčky s 10 tolary. Nakonec ještě odklopte víko truhly co je pod stolem a seberte OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a pokračujte do kuchyně, kde leží u dveří dokument Note from the Cook. V kuchyni je pod stolem laudanum a další lektvar zdravého rozumu. Poté zatáhněte za páku na stěně a můžete se vydat zpět do velké místnosti. Na opačné straně jsou nyní odemčené dveře, za kterými jsou dveře do další úrovně, kde seberte ze země OLEJNIČKU a poté do těchto dveří vejděte.

Staircase to the Lab

Na schodech leží křesadla. Dole odstraňte bedny vpravo a seberte ze země Dirty Key, dokument Unknown Entry a další 2 křesadla. Vraťte se do chodby a o kousek dál vpravo je truhla a uvnitř VELKÁ OLEJNIČKA, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Laboratory

Odtáhněte na stranu koberec a seberte ze země Metal Key. Vlevo na vrcholu regálu leží lektvar zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte první dveře vpravo a hned za nimi seberte z police vlevo OLEJNIČKU. Jděte do zadní místnosti, kde leží v rohu vlevo křesadlo. Odstraňte ze zdi obraz a seberte z výklenku páčidlo. Vylomte jím přihrádku psacího stolu a seberte Storage Key. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte hned sousední dveře vpravo. Z komody seberte další OLEJNIČKU a poté zatáhněte za páku na zdi vzadu. Vraťte se do hlavní místnosti a nyní jděte do železných dveří naproti. V komodě vlevo najdete laudanum a další lektvar zdravého rozumu. Jděte do místnosti rovně a vpravo na zdi je otvor pro páku. Doneste sem tu páku, o které jsem se už zmiňoval, zatáhněte, vraťte se do velké místnosti a poté jděte do dveří vlevo a do dveří do další úrovně, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

čeština

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář