Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Madness, Chapter 3 (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Poměrně zajímavé demo s velice netradičním přístupem. Je škoda, že u dema zřejmě zůstalo. I tak vás spolehlivě zabaví.

- - - - -

Projděte chodbou a vyjděte nahoru. Vyskákejte po bednách jako po schodech a seberte laudanum. Na velké bedně jsou další 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Použijte předměty v okolí, abyste se nahoru dostali. Nedaleko je hradba z beden. Přeskočte ji a najdete laudanum. Přeskákejte přes plošiny a vstupte do dveří vlevo. V místnosti seberte lucernu a laudanum. Nakonec rozbijte vázu a seberte váček s 25 tolary. Vyjděte úplně nahoru, kde jsou monstra. Na konci chodníku leží OLEJNIČKA. Nedaleko je vysoko položený vchod do nízké chodby. Přistavte si sud, vyskočte nahoru a seberte laudanum. Dejte se vpravo a najdete další laudanum. Projděte na konec chodby, rozbijte vázu a seberte měšec s 50 tolary. Po prkně vyjděte na vyšší plošinu a z truhly seberte 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Jinak na jednom vrcholu beden je OLEJNIČKA, na dalším laudanum a o kousek dál lektvar zdravého rozumu. Přeskákejte po plošinách a z poslední můžete skočit na úzkou hranu, protože na konci leží OLEJNIČKA. Poté přeskákejte po vrcholcích beden a na konci vpravo je plošina a v truhle najdete OLEJNIČKU a váček s 10 tolary. Ještě lze vyskočit po dalších bednách a sebrat další OLEJNIČKU a laudanum. Skočte jakoby za roh, vylezte nahoru po žebříku, odklopte poklop a skočte dolů.

Projděte dveřmi, jděte do dalších vlevo a v zásuvce prádelníku najdete křesadlo a na jiném místě další křesadlo. Pokračujte do další místnosti a zde najdete opět křesadlo. Jděte dál a v následující místnosti najdete v zásuvce lektvar zdravého rozumu. Rozbijte sklo výstavního stolku a seberte Your Freedom. Pokračujte do další místnosti a z truhly seberte lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vraťte se na začátek, klíčem si odemkněte dveře a poté skočte dolů do teleportu.

V poslední úrovni jen běhejte po mostech a přeskakujte. Na konci je teleport, do kterého když vstoupíte, hra spadne do Windows. Tím demo končí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář