Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Map by kostra2630

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké amatérské české DLC ke hře Amnesia, které nemá sice čím oslnit, ale rozhodně není špatné a na 10 minut dokáže zabavit. Dobrá práce kostra2630.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 6

dokument – 2

olejnička – 3

velká olejnička – 1

laudanum – 2

lektvar zdravého rozumu – 2

měšec s 50 tolary – 1

ček s 25 tolary – 1

ček s 10 tolary – 1

Level 1

Začínáte v ložnici. Z nedalekého stolu seberte dokument Map by kostra2630. Jděte na druhou stranu místnosti a z almary si vezměte lucernu. Poté seberte z komody stříbrný klíč a tímto klíčem si následně odemkněte dveře. Vstupte do temné místnosti, kde se na druhé straně rozpadnou dveře. Projděte k masívním dveřím a vpravo za rohem leží na zemi klíč. Klíč použijte na dveře a vstupte.

Level 2

Jděte k psacímu stolu vpravo a z přihrádky seberte OLEJNIČKU a VELKOU OLEJNIČKU. Ze země seberte váček s 25 tolary a ze spodní zásuvky stolu měšec s 50 tolary. Jděte ke stolu v levé části místnosti a seberte laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a váček s 10 tolary. Nakonec jděte ke dveřím, kterými jste vstoupili a ze zásuvky komody si vezměte klíč. Otevřte almaru vpravo, ve které je tlačítko. Stiskněte tlačítko a v tom okamžiku se v místnosti objeví monstrum. Rychle odemkněte klíčem dveře, kterými jste vešli, a vstupte do nich.

Level 3

Běžte temnou chodbou na rozcestí, kde leží na zemi dokument Úkol. Dejte se vpravo a na slepém konci chodby je spousta beden. Za bednami je vzadu u stěny klíč, OLEJNIČKA a laudanum. Vraťte se zpět na místo, kde jste nalezli dopis a vpravo od tohoto místa vložte na zem získaný klíč.

Level 4

Běžte vlevo a na zdi objevíte prkny zatlučený výklenek – v něm je Agrippova hlava, OLEJNIČKA a laudanum. Pokračujte na druhou stranu místnosti a projděte dveřmi do další temné místnosti. Jděte stále vpřed dokud nepřiběhne monstrum a – a to je konec hry.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky za stažení a dohrání mapy!

(kostra2630, 16. 9. 2015 16:36)

Moc si toho vážím :) Díky,že jsi si stáhnul zrovna moji mapu,byla to moje zkušební první mapa,ale už bych se do toho znovu nepouštěl.Je to moc složité i na mě. (Pokud uděláte v kódu jedinou chybu,můžete začít znovu a já tam těch chyb měl a bylo to až k naštvání všechny opravovat) To je hlavní důvod,proč mapa nebyla delší...Nechávám tvoření map na jiných lidech ;)

Re: Díky za stažení a dohrání mapy!

(Mitch, 16. 9. 2015 17:02)

Není zač a věřím, že udělat něco takového není jednoduché. Rozhodně si toho vážím. Horší je, když někteří čeští tvůrci počeští a přejmenují cizí Custom Story a pak ji vydávají za své dílo a ještě se v titulcích chvástají kolik času nad tím strávili (Followed by Death → Aramore, Lost in Place → Nightfal, Chapter 1, A Slave's Masquerade → Nightfall, Chapter 2 a další).