Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Marcell Davis Castle Horror (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Neuvěřitelně ujetá Custom Story s množstvím neokoukaných a zajímavých nápadů a s extrémním množstvím lekaček.

Courtyard

Začínáte v ložnici. Nejprve jděte ke ke skříni vlevo a z vnitřku seberte dokument Do You Found the Key? Jděte dál ke kulatému stolku a seberte z něj lucernu, dokument 1and1 a 2 křesadla. Hned vedle je piáno a na něm měšec s 50 tolary, váček s 25 tolary a váček s 10 tolary. Dále pokračujte k psacímu stolu a seberte z něj dokument Ey, you F**king Piece of S**t a ze zásuvek Savety Box Key, 2 Lektvary zdravého rozumu a 4 křesadla. Vpravo od vás leží na stole 3 VELKÉ OLEJNIČKY. Nakonec použijte nějaký předmět na rozbití skleněného výstavního stolku u okna a seberte dokument Wtf? Klíčem z inventáře si odemkněte přihrádku psacího stolu a seberte OLEJNIČKU a další Lektvar zdravého rozumu. Poté si přistavte nějaký předmět ke dveřím a z římsy nad dveřmi seberte Courtyard Key. Tím si odemkněte dveře a vyjděte na nádvoří. Sejděte po schodech dolů a ze sudu vpravo seberte Strangly Key a hned vedle leží dokument Wtf?! Vzadu leží tři obrovské předměty – 3 křesadla. U závalu je OLEJNIČKA, a když půjdete dále podél zdi vlevo najdete ještě 3 křesadla. Vyjděte po schodech zpět nahoru, klíčem si odemkněte dveře vpravo a vejděte do nich.

Floor

Ze stolu seberte Door Key, dokument You Again?!, 3 Lektvary zdravého rozumu, váček s 10 tolary a zpod stolu VELKOU OLEJNIČKU. Projděte jedněmi z dveří až na konec, vystoupejte po schodech nahoru, použijte klíč na dveře a vstupte do další úrovně.

Pickture Gallery

Nejprve seberte obrovský měšec s 50 tolary a z psacího stolu dokument Still Alive?!, 3 křesadla, váček s 25 tolary a 2 váčky s 10 tolary. Dále prohledejte zásuvky a posbírejte 2 OLEJNIČKY, 3 Lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Nyní musíte postupně ze stěn odtrhat všechny obrazy, protože za některými obrazy jsou výklenky. Nejprve se dejte vpravo, kde najdete na konci dokument A Gotta Have Some Fun. Jděte od vstupní chodby na druhou stranu a po pravé straně najdete dokument 1and1 a 2 OLEJNIČKY, na konci slepé uličky vlevo dokument Come down... a 2 Lektvary zdravého rozumu. Na konci další uličky je dokument Empty! Dejte se do průzkumu další uličky a po pravé straně najdete ve výklenku 5 dokumentů Hello. O něco dál je po levé straně dokument Be 16 Years I've Worked 1and1. Zajděte do uličky vlevo a seberte z dvou výklenků dokument Home, Trash Key a dokument My Little Ponny... Pokračujte ke dveřím do další úrovně, kde seberte z výklenku Perversely Key a dokument 1 and 1.

Great Hall

Seberte dokument Chalenging Puzzles a vyjděte do haly. Vpravo je stůl a na něm extrakční přístroj. V jeho přihrádce najdete Rusty Old Key. Vyjděte po schodech nahoru, přejděte po lávce a dveře na konci si odemkněte pomocí klíče.

Watch Tower

Seberte z římsy dokument Cool?, VELKOU OLEJNIČKU, Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 10 křesadel. Přejděte po balkónu a v další chodbě jsou vpravo po straně psací stoly. V první najdete v přihrádce OLEJNIČKU, v druhém je v horní zásuvce Laudánum, v třetím jsou ve dvou zásuvkách 2 Lektvary zdravého rozumu a v posledním jsou v přihrádce 3 křesadla. Pokračujte dál do temné chodby, kde si přistavte ke studně židli a skočte dolů.

Zde musím psaní návodu ukončit, protože při skoku do studny mi vždy hra spadla do Windows a zahlásila chybu. Budu se snažit v budoucnu návod dokončit.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář