Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Mind Trap (demo – nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Dobrodružství ze světa Amnesie o jedné noční můře. Jsou tu přítomny netradiční herní prvky, což hře rozhodně přidává plusové body.

- - - - -

Z psacího stolu seberte dokument Dream Diary, Page 1 a ze zásuvky křesadlo. Na druhé straně místnosti najdete ve skříni páčidlo a v zásuvce komody další křesadlo. Páčidlem vylomte víko truhly v rohu místnosti a seberte Bedroom Key a ještě jedno křesadlo. Jinak když si prohlédnete inventář najdete tam 4 podivné předměty – My Head, My Chest, My Left Hand a My Right Hand. Klíčem si odemkněte dveře místnosti a – ztratíte vědomí. Až se proberete budete chodit po jedné ze stěn. Můžete přeskočit přes postel a sebrat z přihrádky 3 Wine. Ty použijte všechny v inventáři na hlavu, takže je vypijete. Nyní se vám zlepšilo vidění. Na stěně (vlastně stropě) nahoře je páka. Postavte na sebe židle a stlačte páku směrem vpravo. Jinak na druhé straně, kde jste začínali, použijte 2x páčidlo na plakát vlevo a zatáhněte za páku ve výklenku směrem vlevo. Přeskočte opět na druhou stranu postele a použijte na sliz v dolní části ruce z inventáře. Vylezte jako po žebříku nahoru, seskočte vlevo, abyste dopadli na sliz na posteli, vylezte až nad dveře a seskočte na otevřené dveře. Dostanete se do temné místnosti, kde dojděte k dalším dveřím, otevřte je a zřítíte se z výšky dolů. Poté se konečně probouzíte do reality. Vyjděte do chodby, dveřmi projděte do sousední chodby a vpravo na krbové římse najdete křesadlo. Poté vejděte do dveří vpravo, z psacího stolu seberte dokument The Tome – Page 1, vpravo křesadlo a z regálu vzadu Magical Sealed Tome.

I když se mi to nestává často, musím uznat, že zde jsem opravdu neuspěl. Jak se dostat dál, nemám tušení. Pokud by se někomu z vás podařilo tento problém vyřešit, dejte mi vědět a rád poté návod dokončím.

videoukázka

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář