Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Necrotic (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o docela krátké demo, které obsahuje odkazy na základní hru. Podíváte se i do jedné haly ze základní hry, která je po stránce vizuální proměněná k nepoznání.

- - - - -

Z nedaleké bedny seberte dokument Silence is Important, ze středové zídky křesadlo a vzadu je římse, kde odházejte nějaké předměty, najdete OLEJNIČKU a laudanum. Projděte do strojovny, kde zatáhněte za páku u ozubených a kol a stroj se rozběhne. Projděte pootevřenými dveřmi a za dveřmi je ventil, kterým otočte nadoraz. Dál v místnosti je u ohniště dokument Anomalies, na konci místnosti leží na polici křesadlo a na římse vpravo OLEJNIČKA a další křesadlo. Za druhými dveřmi vlevo je Explosive a OLEJNIČKA a za prvními najdete na regálu 2 křesadla. Nakonec v této místnosti klikněte na dokument (prázdný), který leží na stole.

Přenesli jste se do haly, kterou znáte ze základní hry. Ta je však podivně proměněná. Sestupte po schodech dolů. Klikněte na jeden z předmětů a přenesete se zpět.

Jděte do velké místnosti, kde je vlevo zával. Umístěte zával a běžte rychle pryč. Projděte do místnosti, nastupte do výtahu a zatáhněte za páku, čímž toto demo zakončíte.

uložené pozice

videonávod

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář