Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – No One Will Remember Him

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o nedlouhé průměrný amatérský mód, které exceluje maximálně v několika děsivých momentech a jinak vás čeká jen klasické hledání klíčů.

- - - - -

Ze stolu seberte dokument Letter a v horní zásuvce najdete 3 křesadla. Vyjděte do chodby a vlevo je okenní výklenek, kde najdete v zásuvce komody laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vejděte do dveří vlevo na konci chodby a ze stolu seberte dokument Hi. Vzadu za skříní leží na zemi Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Klíč je však falešný, takže se vraťte do místnosti za účelem hledání pravého klíče. Odtáhněte na stranu koberec v blízkosti psacího stolu a seberte ze země Key. Odemkněte jím dveře v chodbě a oknem na konci prohoďte sud. Seskočte do kanálu a o kousek dál seberte ze stolu dokument My Routine a 3 laudanum. Na konci jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Vpravo za dveřmi leží na stole lucerna, Key, dokument Who I Am a OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby, projděte dveřmi na konci a následující dveře si odemkněte klíčem. Z komody seberte dokument Who I Am a ze zásuvek posbírejte 2 laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a 4 křesadla. Dál v místnosti leží na kulatém stolku další dokument Who I Am a VELKÁ OLEJNIČKA. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

V chodbě vejděte do dveří vlevo, z psacího stolu seberte dokument Who I Am, z přihrádky kladivo a ze zásuvky křesadlo. Vraťte se do chodby a na zabedněné dveře na konci použijte kladivo. V místnosti s promluvte s umírajícím vězněm a poté seberte ze stolu Key. Vyjděte zpět do chodby a dveře vlevo si odemkněte klíčem. Z psacího stolu seberte dokument A LETTER a VELKOU OLEJNIČKU, ze zásuvky laudanum a 2 křesadla a nakonec si vezměte páku z přihrádky. Vyneste ji na chodbu a vlevo je malá místnost, kterou předtím probouralo monstrum. Vložte páku do otvoru ve stěně a zatáhněte za ni. Otočte se čelem vzad a uvidíte, že regál v červeně osvětlené chodbě se odklopil. Utíkejte před monstrem stále vpřed, za druhými dveřmi seberte ze stolu dokument WHY? Vezměte si židli za další dveře a hoďte ji proti děravé zdi. Zatočte ventilem na stěně vpravo a padací mříž se zvedne. Pak už jen stačí vejít do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vpravo a z kulatého stolku seberte 3 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu a ze země vlevo u skříní křesadlo. Poté prohledejte zásuvky komody vpravo a posbírejte klíč od strojovny, OLEJNIČKU, další laudanum, další lektvar zdravého rozumu a ještě 2 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte poslední dveře vlevo. V koutě vlevo najdete dokument Letter. Dveřmi se dostanete do další chodby, kde najdete na stole vlevo Key, 2 OLEJNIČKY, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na začátku chodby vpravo. U závalu najdete na zemi klíč od strojovny, nádobu s kyselinou a dokument To Who Will Read This. Vyjděte zpět do chodby a nyní si klíčem odemkněte dveře na opačném konci chodby vpravo. Sestupte po schodech dolů, dávejte si pozor na vodní monstrum a poté zatočte ventilem, abyste otevřeli padací mříž. V místnosti za mříží najdete v truhle klíč od strojovny a VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se zpět nahoru do chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Ty však jdou špatně otevřít, takže jimi budete muset pořádně trhnout (klávesa Hod). Dveře nahoře jsou však zamčené. Budete se tudíž muset vrátit zpět do místnosti s mnoha skříněmi, kde seberte ze stolu klíč od strojovny a páčidlo. Páčidlem vylomte zabouchnuté dveře a klíčem si odemkněte zamčené dveře nad schody. Ze stolu seberte 3 dokumenty Letter a vejděte do dveří do další úrovně.

Vyjděte do chodby a vlevo jsou jedny dveře odemčené. Ze stolu seberte dokument From Barrel. Za dveřmi je ve zdi výklenek a v něm klíč od strojovny. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře přesně naproti. Vyskočte nahoru po žebříku a nahoře seberte Key, OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte poklop v podlaze. Prolezte na konec tunelu, ze stolu seberte dokument ENDING a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte na konec chodby a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář