Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – North Eclipse

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o velice povedený Penumbra mód, jehož děj se tentokrát odehrává v jakési základně v severní Africe, kde vědci zkoumali neznámý živočišný druh.

- - - - -

Prohledejte zásuvky a seberte dokument Welcome to North Africa a Painkillers. Vyjděte do chodby a dejte se vpravo. Vstupte do dveří vpravo. Na stole leží Keycard a v zásuvce jsou BATTERIES. Vraťte se do chodby a na konci použijte na čtečku u dveří kartu a poté do dveří vejděte.

Vpravo od vás leží BATTERIES a o kousek dál uvnitř druhého prodejního automatu další BATTERIES. Projděte na konec, použijte opět kartu na čtečku a vstupte do dveří.

Naproti vám jsou osobní skříňky a v jedné z nich BATTERIES. Jděte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte Flashlight, dokument Workers Note a BATTERIES. Vraťte se do chodby a po pravé straně jsou v dalších osobních skříňkách další BATTERIES. Tím máte v této úrovni prozatím vše hotové, takže se vraťte do té předchozí.

Jděte vlevo a vstupte do dveří na konci.

Jděte na konec chodby a vstupte do dveří vpravo. Ze stolu vpravo seberte dokument 591b Herpetology a ze zásuvky The Key. Kromě toho najdete v jedné ze skříněk BATTERIES. Klíčem si odemkněte zamčenou skříňku a seberte Gasoline. Vraťte se do předchozí úrovně.

Jděte opět vpravo a vstupte do dveří.

V této úrovni už jste byli. Vstupte do dveří na konci, přistavte si velkou bednu před plot nabitý elektřinou a přeskočte ke generátoru. Použijte kanystr z inventáře na generátor a ten se rozběhne. Jděte zpět do předchozí úrovně.

Dejte se vlevo a znovu vejděte do úrovně, kde jste našli kaynstr.

Dveře vlevo jsou nyní odemčené, tak jimi pokračujte do další úrovně.

Projděte knihovnou a vstupte do dveří.

Vpravo v zásuvce psacího stolu jsou Painkillers a v zásuvkách na dokumenty jsou 2 BATTERIES. Pokračujte do dveří vlevo a v další místnosti najdete v jedné zásuvce dokument Worker's Note #2. Přede vámi jsou dveře s dlaňovým skenerem. Jděte zpět do knihovny a v jedné polici vpravo najdete separovanou lidskou ruku. Doneste ji ke skeneru a použijte na něj. Pak už jen vejděte do dveří.

Projděte do další chodby a pokračujte do dveří vlevo. Ze stolu seberte Fuse a poté klikněte na počítač. Prohledejte zásuvku stolu a a seberte BATTERIES. Vraťte se do chodby a sejděte po schodech dolů, kde vstupte do dveří vlevo.

Jděte do dveří vlevo a ze stolu seberte dokument 591b and Human DNA Experiments, ze skříňky vpravo v rohu BATTERIES a z policí vlevo další 2 BATTERIES. Nakonec se skrčte a stiskněte tajné tlačítko pod stolem. Vraťte se do chodby a dveře vlevo na konci jsou nyní otevřené. V této místnosti seberte mrtvole z ruky Fuse a ze zásuvky psacího stolu seberte BATTERIES. Můžete se vrátit do předchozí úrovně.

U pojistkové skříně u protějších dveří použijte obě pojistky z inventáře a poté do dveří vejděte.

Do nádrže s kyselinou vhoďte nějakou bednu, abyste mohli přeskočit na druhou stranu. Jděte do dveří vpravo a vpravo na bedně jsou BATTERIES a o kousek dál vpravo na jiné bedně Painkillers. Z regálu seberte Hammer a z horní police Matchbox. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří na levé straně chodby. Ze stolu seberte Comradio a poté použijte kladivo z inventáře na bednu na stole. Seberte Dynamite a vyjděte zpět do chodby. Na konci chodby použijte dynamit na zeď a zapalte ho sirkami. Běžte se ukrýt a poté můžete vstoupit do dveří do další úrovně.

Jděte nejprve do dveří vlevo, na ochozu jděte do dalších dveří vlevo a sestupte po schodech dolů, kde najdete na stole Painkillers. Vraťte se nahoru a dejte na sebe nějaké bedny, abyste přeskočili přes lasery. Dál v chodbě leží na bedně vlevo Key. Tím si odemkněte jedny z postranních dveří. Z psacího stolu seberte Gas Mask a dokument Worker's Note #3. Vraťte se do chodby, dejte se vpravo a vstupte do dveří na konci.

Jděte rovně a pak vlevo a vstupte do dveří. Na bedně vpravo leží BATTERIES. Na konci leží na zemi Iron Bar. Vydejte se zpět do předchozí úrovně.

Vpravo je úzký průlez, kde sešplhejte dolů po žebříku. Mezi dvě lopatky generátoru vložte tyč z inventáře. Vraťte se po žebříku nahoru a vlevo od vás jsou nově otevřené dveře. Klikněte na počítač a poté vstupte do dveří do další úrovně.

V zásuvce vpravo najdete BATTERIES a Painkillers. Pod stolem je tajné tlačítko, kterým si opět otevřete dveře.

Jděte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Study of the 591b Egg. Jděte zpět do chodby a po straně by měl být vchod na toalety. Vyviklejte tyč nad umyvadlem a kliknutím seberte Steel Rod. Jděte do ohybu chodby a vstupte do dveří vpravo. Použijte tyč z inventáře na prosklenou skříň vlevo a poté seberte Oil a Painkillers. Jděte zpět do místnosti, kde jste sebrali dokument a použijte olej z inventáře na páku na stěně. Zatáhněte za páku, vraťte se do chodby, projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vpravo a vpravo ze země seberte dokument Worker's Note #4, z psacího stolu BATTERIES a ze skříně další BATTERIES. Vyjděte z místnosti a pokračujte do dveří vpravo. Vstupte do dveří na konci chodby a v místnosti seberte z psacího stolu BATTERIES a ze zásuvky Syringe. Jděte zpět do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Na psa použijte injekci a získáte Syringe with Blood. Běžte zpět do místnosti, kde jste našli prázdnou injekci a na čidlo vedle dveří použijte injekci s krví. Vyběhne monstrum, avšak v malé komoře leží vzadu na zemi Battery. Vraťte na místo s psí mrtvolou a vpředu vpravo je na zemi jakési zařízení. Připojte k němu baterii z inventáře a vejděte do dveří.

Jděte vlevo a vstupte do dveří vlevo. Dejte nějaké předměty k regálu, abyste mohli vyskočit nahoru a bezpečně se vyhnout laserům. Na druhé straně seskočte a podlezte pod zavěšenou bednou. Vstupte do dveří a v zásuvce najdete Painkillers. Klikněte na počítač, vjděte z místnosti a vstupte do dveří vpravo.

Jděte do místnosti vlevo a vlevo je v jedné ze zdířek Keycard. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Na stole leží dokument 591b Mutation a v zásuvce BATTERIES a Painkillers. Jděte zpět do chodby, projděte na konec a vstupte do dveří vpravo. Nyní budete muset počkat než skončí monolog a poté se otevřou dveře dál. Proběhněte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně na konci.

Projděte na konec a vstupte do dveří vlevo. Vyskočte nahoru na zavěšenou bednu a seberte Screwdriver. Seskočte dolů, jděte zpět do chodby a použijte šroubovák na kryt ventilace naproti.

Jedinou možnou cestu se dostaňte na konec a použijte opět na kryt ventilace šroubovák.

Prohledejte osobní skříňky a posbírejte Boltcutter, BATTERIES a Painkillers. Poté klikněte na počítač. Odstraňte předměty z rohu, otevřte elektrickou skříňku a použijte kleště na dráty. Vyjděte dveřmi z místnosti a pokračujte do dveří vlevo. V místnosti na konci leží na stole BATTERIES. Jak vidíte je tu vlevo počítač na barevné karty. Vraťte se do chodby, pokračujte do dveří naproti a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vpravo a na zámek zamčené skříňky použijte kladivo. Seberte ze skříňky Red Card. Vraťte se do předchozí úrovně.

Jděte do místnosti s počítačem a do zdířky dejte červenou kartu z inventáře. Jděte zpět do chodby a vstupte do dveří do další úrovně vlevo.

Tady jen projděte na konec chodby a pokračujte do dalších dveří do další úrovně.

Dejte na stranu předměty vlevo a na kryt ventilace použijte šroubovák. V místnosti seberte ze zásuvky Keycard. Stejnou cestou místnost opusťte a vraťte se do předchozí úrovně.

Ze dveří vlevo vyrazí monstrum. Dostaňte se do této místnosti a ze zásuvky seberte Syringe. Dál v chodbě je u dveří vlevo čtečka, na kterou použijte posledně získanou kartu. V místnosti je mrtvola, na kterou použijte injekci a získáte Syringe with Blood. Jděte zpět do chodby, použijte u velkých dveří injekci na čtečku vedle dveří a poté do dveří vejděte.

Kartou si otevřte dveře vpředu a poté jděte k postavě za dveřmi.

Vylezte z boxu a klikněte na dveře. Po skončení monologu si dveře odemkněte šroubovákem a vstupte do dveří na konci chodby.

Jděte na opačnou stranu chodby a vstupte do dveří.

Zvedněte ze země kámen a použijte ho na svislé potrubí v chodbě. Rozbitím potrubí se vám otevřou dveře na konci chodby. Za nimi seberte ze země Chemical a ze stolu další Chemical. Vraťte se do předchozí úrovně.

Dejte se vlevo a pokračujte do dveří, vedle kterých je nápis Laboratory.

Ze stolu vpravo seberte dokument Illegal Experiment. Jděte do sousední místnosti a do nálevky nahoře na přístroje dejte obě chemikálie z inventáře.

Octli jste se v jakémsi podivném světě. Běžte rovně k postavě.

Jste ve spalovací komoře. Tím hra končí.

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář