Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Occult Clockwork: First Sin – Chapter 2: Rememberance

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Druhá pitola Occult Clockwork má podobně jako první díl dost vysokou úroveň a opět se jedná o A Machine for Pigs mód.

- - - - -

Ze stoličky seberte dokument Infiltration a Wine a z psacího stolu Lantern a dokument Personal Notes, z přihrádky 2 Light Bulbs a ze zásuvky Matchbox. Dále v komodě vedle postele je další Ligh Bulb, na krbové římse sirka a v rohovém regálu Cigarette a ještě jedna Light Bulb. Vyjděte do chodby a v proskleném výstavním stolku leží Light Bulb. Nedaleko leží na zemi kladivo, kterým můžete sklo rozbít. Na křižovatce jděte rovně a vlevo je další výstavní stolek a v něm 2 sirky. Ve strojovně leží vlevo za bednou Light Bulb. V sousední místnosti najdete na stole vlevo dokument The Proof. Pokračujte do chodby rovně a v ošatce vpravo za rohem jsou další 2 Light Bulbs. Projděte na konec chodbou, která náhle končí stěnou. Vraťte se na začátek, zalomcujte dveřmi a opět se vydejte chodbou na opačný konec. V druhém ohybu chodby najdete na stole Light Bulb, v následujícím stole je pod nízkým stolem na zemi další Light Bulb a na stole opodál dokument The Essence. Pokračujte do jídelny, kde na stole vlevo leží dokument Book: Green Legend a 2 Light Bulbs a vpravo pod stole další Light Bulb. Rozsviťte pomocí žárovek dvě lampičky a poté klikněte na předmět, který se objeví mezi nimi. Vlevo na stěně visí nějaké staré oblečení. Klikněte na něj a získáte Cigarette a 2 sirky. Na nedaleké komodě leží další Cigarette a v zásuvce 3 sirky. Nakonec ještě prohledejte zásuvky sousední komody a posbírejte 4 Light Bulbs. Prolezte otvorem ve zdi. V truhle vpravo je Wine. Pokračujte do strojovny, kde leží za rohem vpravo Light Bulb. Jděte do místnosti rovně a v levém zadním koutě leží Cigarette, sirka a Light Bulb a pod schůdky vpravo další Light Bulb. Zatáhněte za páku a vyjděte z místnosti. Jděte dál po schodech vpravo dolů a seberte dokument Book: The Truth a pod schody Wine. Zatáhněte za páku na stěně za stolem, vraťte se nahoru a naproti je přerušené potrubí, ze kterého předtím ucházela pára. Tahem otevřte posuvné dveře vzadu a dostáváte se na schodiště, které vede dolů. Na jednom ze schodů leží Light Bulb. Nyní se musíte pohybovat po trubkách a pilířích a na konci skočit na žebřík. Vylezte nahoru a klikněte na dveře.

Rozsviťte si lucernu a jděte na konec chodby. Octnete se v místnosti se čtyřmi vejci. Zkuste na jedno vejde použít krabičku zápalek. Uvolní se vám cesta pryč a zároveň na vás zaútočí monstrum. Na chvíli ztratíte vědomí. Až se proberete jděte do dveří a vlevo od vás by měl být most, jenže není. Jděte tudíž rovně a přijdete do kontrolní místnosti. Ze stoličky seberte dokument Manual a 2 Cigarettes. Stiskněte druhé a třetí tlačítko, jděte k mostu, skočte na něj a jděte stále rovně.

Ze dveří seberte dokument Possibly Last Entry. Nejprve jděte do dveří vlevo a přijdete do místnosti, kde leží vlevo Wine a ve vzdáleném koutě je v truhle Cigarette a sirka. V dalším koutě je mříž a za ní Dangerous Alkali. V jiném koutě leží ozubené kolo, které odneste do vstupní místnosti a položte na jeden z podstavců. Poté pokračujte do druhých dveří a v místnosti seberte ze stolu dokument Book: The Two Worlds, ze skříně 2 Cigarettes a 3 sirky a z regálu naproti 2 Light Bulbs. Pokračujte do chodby vzadu, kde je mříž. Použijte na mříž chemikálii a poté vezměte podivný předmět z podstavce a odneste ho na druhý podstavec ve vstupní místnosti. Kliknutím na dveře postoupíte do další úrovně.

Dojděte k pootevřeným dveřím, na kterých visí dokument Planetarium. Vyjděte po schodech nahoru a dejte se jednou z chodeb. Následujte monstrum a dostanete se do haly s podivným strojem. Klikněte na všechny tři koule na podstavcích a vznesete se do vzduchu. Až budete opět na zemi přistupte blíž ke stroji a tím hru zakončíte.

uložené pozice

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář