Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – One Thousand and One Problems

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké, avšak poměrně originální mód ze světa Amnesie. Abyste se dostali až na konec, budete muset vyřešit několik netradičních adventurních puzzlů.

- - - - -

Problem Room

Máte na výběr: Buď z cely vyjdete dveřmi, nebo přelezete po bednách. Ze stolu seberte lucernu, dokument Problem? a 12 křesadel. Vyjděte do velké haly a za dveřmi vpravo najdete ve skříni OLEJNIČKU. Uchopte šroubovák a použijte ho na mrtvolu na druhém stole. Vraťte se do haly a pokračujte do dveří vlevo, kde najdete v regálu za bednami další OLEJNIČKU. Zkuste zahýbat pákami, avšak nic se nestane. V koutě za regálem je ještě jedna páka, za kterou zatáhněte. Projděte dveřmi za vašimi zády a chodbou se dostanete zpět do haly. Jděte do sousedních dveří vlevo a dostanete se do místnosti s mříží. Zvedněte dvě cihly a obě hoďte proti brněním za mříží. Vraťte se do haly Vyjděte na balkón, kde je k sebrání ještě jedna OLEJNIČKA. Pokračujte po dalším schodišti na horní ochoz, na jehož konci zatáhněte za páku. Proběhněte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Corridor

Dejte se vpravo a na konci chodby seberte ze stolu vlevo Front Door Key. Utíkejte chodbou zpět a na konci použijte klíč na dveře, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář