Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Outskirts

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Lehce nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které zaujme hrůzostrašnou atmosférou a zajímavou adventurní náplní.

STATISTIKY

dokument – 7

olejnička – 4

křesadlo – 8

Lektvar zdravého rozumu – 3

Mansion

Sesjděte po schodech dolů a na konci zábradlí na sloupu leží Lab Key. Odemkněte si jím dveře a ze země za stolem seberte Study Key. Tím si odemkněte další dveře. Z psacího stolu seberte dokument Proposal, z přihrádky OLEJNIČKU a ze zásuvky křesadlo. Zatáhněte za páku na stěně a projděte ke dveřím do další úrovně.

Sewer

Běžte rovně, přeskákejte po fragmentech chodníku a v místnosti vpravo posbírejte z psacího stolu klíč od strojovny, lucernu a dokument To Joseph. Vraťte se do stoky, seskočte dolů a vpravo je sloup, na jehož vrcholu leží nádoba s térem. Vyskákejte po šikmém sloupu zpět na chodník a jděte k nedaleké železné bráně. Odemkněte si bránu klíčem a tér použijte na poškozený žebřík ležící na zemi. Odneste k žebřík k místu, kde jste našli tér. Nahoře je fragment žebříku. Napojte svůj žebřík na poškozený, vylezte nahoru a budete pokračovat do další úrovně.

Hall

V místnosti vpravo je laboratorní nádoba. Vraťte se do chodby a vejděte do dalších dveří vlevo. Ze stolu seberte Blood Sample, ze země OLEJNIČKU, z police Lektvar zdravého rozumu a z vrchu železné skříně dokument Reversal Syrum. Vyjděte zpět na chodbu a najděte schodiště, které vede na ochoz. Na konci ochozu jsou dveře, které vedou do sklepa a do nich také vejděte.

Cellar

Sejděte po schodech dolů a vlevo posbírejte dokument Stuck in My Own World..., OLEJNIČKU, Lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Na nedalekém regálu leží další křesadlo. Jděte pod schody a vstupte do dveří vlevo. V malé místnosti leží dokument Darn Kid... a 2 křesadla. Vyjděte ven a vlevo ve výklenku je regál, po kterém se dá vyšplhat jako po žebříku. Přeskakujte z regálu na regál až doskáčete na vinné sudy. Uvnitř malého ležícího regálku je Tetrodotoxin. Seskočte dolů a klikněte na druhé dveře pod schodištěm. Počkejte až dveře rozbije monstrum a rychle vyšplhejte opět po regálu nahoru. Zde zůstaňte v tichosti stát a počkejte až monstrum sejde zpět do podzemí a rozbije tam další dveře. Jestliže monstrum vyplašíte a zabije vás předtím než budou zničeny dveře dole, nebudete moci ve hře postoupit dál. Až tedy budou i dolní dveře zničeny, seběhněte po schodech dolů a z psacího stolu vpravo seberte dokument Temporary Study a ze zásuvky křesadlo. Projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Mansion

Jděte až k osvětlenému vchodu, za kterým je malá skladištní místnost. Z regálu posbírejte dutou jehlu, OLEJNIČKU, Lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte dál až dorazíte do laboratoře, kde jste hru začínali. Na extrakční přístroj použijte sklenici z inventáře a a ta se umístí pod vývod aparatury. Otevřte skříňku a dovnitř vložte nádobu s červenou kapalinou. Zavřete dvířka, zatáhněte za páku vlevo a kliknutím seberte Concentrated Blood Sample. Tento předmět spojte v inventáři s chemikálií a získáte Reversal Syrum. Toto spojte v inventáři s jehlou a získáte Needle (Full). Nyní se vydejte chodbami zpět na začátek úrovně. Zde vás srazí monstrum. Až se proberete seberte ze země dokument Final Entry... Po přečtení dokumentu bude následovat konec hry.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář