Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Painful Reality: Interval 02 – Unexpected Visit

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Druhý díl série si udržuje stále vysokou úroveň a je možná i o kousek lepší než díl první. Autoři mají opravdu mimořádný talent pro vytváření nočních můr.

- - - - -

Ze stolu seberte dokument Hello Thomas, 24 April. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří naproti. Sejděte po schodech dolů a vyjděte do chodby v dolním patře. Naproti vám je za dveřmi skladištní komora, kde najdete lucernu. Vraťte se do chodby a jděte do sousedních dveří vlevo. Zde najdete OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dveří na konci. Vlevo za recepčním stolem je v železné skříni Main Door Key a na stole leží ještě dokument Apartment Staff. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Projděte k recepci, kde leží na stole dokument Don't Forget the Doors. Za recepčním stolem jsou opět železné skříňky a v jedné je Lobby Key a dokument General Notice – 19 April. Klíčem si odemkněte dveře, u kterých je nápis Staircase a vylezte po žebříku nahoru. Jděte vpravo a za dveřmi vlevo leží na stole dokument Mysterious Letter. Na druhém konci je na podobném stole laudanum. V dlouhé chodbě vstupte do odemčených dveří vpravo a pod postelí najdete Basement Key. Vraťte se do chodby a jděte do dalších odemčených dveří vlevo. Na toaletě najdete na splachovadle Staircase Key. Vyjděte zpět do chodby a na konci vlevo je na stole dokument Mysterious Letter a OLEJNIČKA. Druhým klíčem si odemkněte dveře na konci a vylezte po žebříku o další patro výš. Za dveřmi vlevo je na stole lektvar zdravého rozumu. Jděte hned do prvních dveří vpravo a ze stolu seberte dokument Maria's Diary, 14 April a zpod skříně A Crowbar. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte dveře na konci. Vylezte po žebříku opět o patro výš. Odemčené jsou jen jedny z dvojice dveří. Jděte hned do prvních dveří vpravo a z postele seberte A Hollow Needle, ze stolu laudanum a ze splachovadla na toaletě dokument Maria's Diary, 22 April. Vraťte se do chodby a pod jedněmi dveřmi vlevo leží dokument Maria's Diary, 22 April. V místnosti za dveřmi najdete ještě dokument Maria's Diary, 23 April. Vyjděte zpět do chodby a zajděte do pokoje 122 vpravo, kde najdete na zemi na toaletě OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a a použijte jehlu z inventáře na poslední dveře vlevo. Na toaletě najdete Dining Room Key a dokument Maria's Diary, 24 April. Nyní se vydejte zpět po žebřících dolů do nejnižšího patra. Na konci patra jděte do postranní chodby vlevo, dveře si odemkněte jedním z klíčů a vstupte do nich.

Jedná se vlastně o bonusovou úroveň. Na konci jsou obří předměty, konkrétně VELKÁ OLEJNIČKA, 2 OLEJNIČKY, 3 laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Poté se vraťte do předchozí úrovně.

Jděte zpět do recepce a klíčem si odemkněte dveře vlevo. V jídelně leží na talíři na posledním stole vpravo vzadu Fountain Key. Odemkněte si jím dveře a poté vstupte do dveří do další úrovně.

U fontány seberte ze země dokument THE PUNISHER. Projděte do chodby na druhé straně a poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Opět jste v místnosti s fontánou, kde leží na zemi Iron Key a dokument THE PUNISHER. Klíčem si odemkněte dveře na druhé straně a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Tentokrát jen zalomcujte dveřmi a počkejte až je monstrum rozbije. Poté proklouzněte do chodby a následně pokračujte do dveří do další úrovně.

V této úrovni jen projděte dlouhou řadou tvořenou sochami a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

Na rozcestí jděte vlevo a poté utíkejte stále rovně. V místnosti se lví sochu najdete kladivo, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Kromě toho je vlevo na velké bedně dokument THE PUNISHER. Jděte do pravé části místnosti, kde je na polici OLEJNIČKA. Poté se vydejte chodbou nazpět a jděte stále rovně. Na konci jsou dveře do další úrovně, na které použijte kladivo a poté do nich vejděte.

V této úrovni jen utíkejte před monstrem jedinou možnou cestou a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a známou cestou se dostaňte dolů ke vchodu. Vejitím do dveří hru zakončíte.

Uložené pozice

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář