Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Painful Reality: Interval 03 – The End of the Circle

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Z pultu seberte OLEJNIČKU a ze železné skříně na zdi laudanum. Poté vstupte do dveří do další úrovně.

Vpravo leží laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte po schodech nahoru a pokračujte do dveří do další úrovně.

Vyjděte ven z cely a dveřmi se dostaňte do chodby. Jděte vpravo, do dveří na konci a v další chodbě se dejte vlevo. Pokračujte do dveří vlevo na konci a v další chodbě jděte do dalších dveří vlevo. Z psacího stolu seberte lucernu, Police Station Key, dokument Maria'S Diary, 26 April a dokument Maria's Diary, 26 April. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Obejděte recepční pult a za ním si stejným klíčem odemkněte dveře vpravo. Jedinou možnou cestou projděte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Z bedny vpravo seberte lektvar zdravého rozumu a níž na odpočívadle OLEJNIČKU a laudanum. Pokračujte dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte stejnou cestou, jak jste šli předtím, jen vstupte v poslední chodbě ne do dveří vlevo ale na konci chodby. Dostanete se do velké místnosti, kde je monstrum. Jděte vpravo, projděte dveřmi na konci a vpravo jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Projděte dlouhou chodbou a dostanete se do místnosti, kde je k sebrání lektvar zdravého rozumu. Jděte do dveří, které vedou do chodby, kde leží OLEJNIČKA. Přistavte si malou bednu k velké a přeskočte na druhou stranu. Sejděte dolů a v místnosti seberte ze stolu vpravo dokument Bob Lumpers, 18 April a na podstavci vlevo laudanum. Dveřmi se dostanete do haly se schodištěm, kde se dejte dál do dveří vlevo. Jděte do dveří na konci a poté do dalších vlevo. V krátké chodbě pokračujte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte dokument Bob Lumpers, 21 April a v přihrádce je páčidlo. Nyní se vydejte zpět do haly a použijte páčidlo na dveře na balkóně. V místnosti seberte z psacího stolu dokument Bob Lumpers, 27 April a z přihrádky lektvar zdravého rozumu. Za stojanem je páka, za kterou zatáhněte. Sejděte po schodech dolů a jděte do dveří vlevo, které vedou zpět na začátek úrovně. Přes bednu v chodbě se dostanete tak, že si k ní přistavíte jeden z pytlů s brambory. V místnosti vpravo vzadu uvidíte odšoupnutý regál. Za ním jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

V chodbě seberte z plechové bedny dokument Martin Stain, 21 April. Projděte do chodby a pokračujte hned do dveří naproti. V místnosti seberte z psacího stolu dokument Maria's Diary, 27 April a z kbelíku Sewer Key. Vraťte se do chodby, jděte na křižovatku a dejte se vlevo. U andělské sochy seberte z podstavce dokument Patrik's Diary, 21 April. Dejte se chodbou zpět a na dveře vpravo (v místě, kde jsou natažené přes chodbu trámy) použijte klíč z inventáře. Vpravo na konci seberte z beden páčidlo a tím poté vylomte hned protější dveře v chodbě. Jedinou možnou cestou dojděte k zamčeným dveřím, vedle kterých leží vlevo The Exit Key. Vydejte se stejnou cestou zpět, v chodbě jděte vpravo a na křižovatce opět vpravo. Dveře si odemkněte klíčem a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte na konec a dostanete se ke stoce. Jděte vpravo a poté do dveří po pravé straně. Dejte se vlevo a v místnosti na konci leží u stroje vpravo Lockpick. Odemkněte si jedny ze dvou dveří a dostanete zpět do první chodby. Jděte vpravo ke stoce, poté vlevo ke dveřím do další úrovně, které si odemkněte paklíčem a poté do nich vejděte.

Předpokládám, že jste všichni hráli druhý díl hry, takže určitě víte, jak se dostat do přízemí hotelu. Zde jděte do dveří vpravo, které vedou do jídelny. Na jednom ze stolů leží Basement Key a dokument Maria's Diary, 28 April. Vraťte se k recepci, na konci chodby jděte do postranní chodby vlevo, klíčem si odemkněte dveře a vstupte do dveří do další úrovně.

Držte se vpravo a v místnosti na konci seberte z železné skříně Lockpick. Vraťte se do chodby a dále se držte vpravo. Dveře po pravé straně si odemkněte paklíčem. Jděte do levé chodby, vstupte do místnosti a poté do dalších dveří vpravo. V místnosti na konci dlouhé chodby seberte Stone Hammer a dokument Maria's Diary, 28 April. Projděte dveřmi, které zničilo monstrum. V místnosti se lví sochou jsou dveře do další úrovně, na které použijte kladivo a poté do nich vejděte.

Nyní jste v bytě, ve kterém jste se pohybovali v prvním dílu hry. Takže projděte známou cestou na konec, v kuchyni seberte vlevo laudanum a vstupte do dveří do další úrovně.

Na bedně vpravo je OLEJNIČKA, na odpočívadle 2 lektvary zdravého rozumu a dole laudanum. Pokračujte do dveří do další úrovně.

Na pultě leží dokument 13 April – Raven Hospital – City of Hellside. Jděte do dveří za pultem a v zásuvce pravého psacího stolu najdete Hospital Key. Dalšími dveřmi se dostanete do chodby, kde jděte do dveří na konci, poté do dveří vpravo, do dalších na konci vpravo a v poslední chodbě si klíčem odemkněte dveře na konci vlevo. Na komodě leží dokument 19 April – Raven Hospital – City of Hellside a na invalidním vozíku Bloody Lockpick. Vraťte se do předchozí chodby, paklíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vpravo, poté do druhých vpravo a projděte do skladištní komory za toaletami, kde seberte z horní police reálu páčidlo. Vraťte se do chodby, jděte vpravo a dveře vpravo vylomte páčidlem. Na lehátku u mrtvoly leží Coffin Key. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dveří hned naproti. Vstupte do dveří vpravo na konci, projděte kanceláří a v následující místnosti seberte ze stolu dokument 23 April – Raven Hospital – City of Hellside. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do druhých dveří a poté hned do prvních vpravo. Mezi elektrickými skříňkami leží na zemi Screwdriver a vlevo je dokument 25 April – Raven Hospital – City of Hellside. Vraťte se do chodby, projděte na konec a v další chodbě jděte hned do dveří vpravo. Projděte místností s lehátky a vstupte do další chodby. Po levé straně jsou zamčené dveře, které lze odemknout pomocí šroubováku. Použijte znovu šroubovák na skříň a seberte Kitchen Key. Nyní se vraťte do první místnosti za jídelnou a odemkněte pomocí klíče postranní dveře. Vzadu leží na zemi Lockpick a dokument 23 April – Raven Hospital – City of Hellside. Vyjděte zpět do chodby dejte se vlevo, za dveřmi na konci projděte dveřmi vpravo (ne do místnost s lehátky) a na konci chodby si paklíčem odemkněte dveře. Vlevo jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Jděte do dveří vpravo a poté do dalších vlevo. V chodbě pokračujte do druhé místnosti vlevo a z komody seberte Recovery Key. Vraťte se do chodby, projděte zpět do příčné chodby, dejte se do dveří vlevo a poté do dalších vpravo. Zamčené dveře vlevo si odemkněte pomocí klíče. Nahoře na skříni leží Screwdriver. Vyjděte zpět do chodby, jděte hned do dveří naproti a šroubovákem si odemkněte dveře vpravo. Vlevo leží Altar Key a dokument 26 April – Raven Hospital – City of Hellside. Vraťte se do chodby, pokračujte do druhých sousedních dveří vpravo, klíčem si odemkněte další dveře a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Vstupte do dveří vlevo, dalšími se dostaňte do krátké chodby a poté do dlouhé chodby. Po levé straně je za jedněmi zamčenými dveřmi monstrum. Až rozmlátí dveře, dostaňte se dovnitř a seberte zpod postele Hidden Key. Vraťte se na začátek dlouhé chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. V místnosti seberte z pojízdného stolku páčidlo. Vraťte se do první krátké chodby a páčidlem si vylomte dveře vpravo. V místnosti seberte A Dagger a Agrippovu hlavu. Jděte opět do dlouhé chodby, kde si dýkou odemkněte předposlední dveře vlevo. U mrtvoly leží Dagger a dokument Maria's Diary – 30 April. Vyjděte zpět do chodby a použijte dýku na poslední dveře vpravo. Pak už jen vstupte do dveří do další úrovně.

Na sudu vpravo leží VELKÁ OLEJNIČKA a na jednom z odpočívadel 2 lektvary zdravého rozumu. Sestupte až dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte průchodem mezi sochami k zamčeným dveřím. Až hlas domluví, dveře se rozpadnou. Projděte jedinou možnou cestou ke dveřím do další úrovně, do kterých vstupte.

Všimněte si pěti barevně osvětlených dveří v hale. Každé z nich vás dovedou na jiný konec hry.

Liberty

Opět budete muset počkat až se Punisher vykecá. Projděte na konec chodby, seberte dokument Mysterious Note a vstupte do dveří do další úrovně.

V následujících chodbách je špatná orientace, takže se držte jedním směrem a nakonec dorazíte ke dveřím do další úrovně.

Opět jste ve svém apartmá. Projděte na konec a vstoupením do dveří hru zakončíte.

Cycles

Poté co Punisher domluví rozpadnou se postranní dveře. Jděte do dveří vlevo a za nimi leží na stole Lockpick. Následně jděte v hale do pravých dveří a projděte až na konec – do knihovny. Odemkněte skříň vzadu pomocí paklíče a zatáhněte za páku. Vraťte se do haly a uvidíte, že regál na balkóně je odsunutý. Vstupte do dveří za ním.

Držte se vpravo a na konci chodby leží na elektrické skříňce Golden Key. Předtím jste prošli kolem zamčených dveří po straně. Odemkněte si je klíčem a poté jděte do chodby vpravo. Projděte na konec a v místnosti seberte Silver Lockpick. Vraťte se do první chodby, klíčem si odemkněte dveře naproti a vejděte do dveří do další úrovně.

Opět jste v oblasti s krátkou a dlouhou chodbou. Projděte na konec, vstupte do dveří vpravo a poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Opět jste ve svém apartmá, avšak vše je v rudém oparu. Projděte na konec a vstoupením do dveří do další úrovně hru zakončíte.

Infliction

Vstupte do červeně osvětlených dveří na balkónu v hale.

Vyjděte po schodech nahoru a pokračujte do dveří do další úrovně.

Jste ve svém bytě, tak známou cestou projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Až Punisher domluví rozpadnou se dveře. Kliknutím na scénu před sebou hru zakončíte.

Illnes

Jděte z haly do chodby vlevo a na konci chodby vpravo je za dveřmi ložnice. Ze skrýše seberte Hidden Key a vraťte se do haly. Odemkněte si jím dveře v dolním podlaží vpravo a vejděte do nich.

Jděte na rozcestí s andělskou sochou a dejte se vlevo. Na konci chodby leží na sudu Rusty Key. Pokračujte do sousední chodby, kde si odemkněte dveře na konci. Tím jste se dostali zpět do hlavní chodby, kde si stejným klíčem nyní odemkněte dveře naproti. Projděte chodbami až na konec do laboratoře, kde seberte ze stolu páčidlo. Vydejte se zpět do hlavní chodby, jděte vlevo a dveře na konci vpravo si vylomte páčidlem.

Jste zpět v nemocnici. Procházejte vždy dveřmi na konci každém chodby. V poslední chodbě pokračujte do prvních dveří vpravo a kliknutím se posaďte na židli, čímž hru zakončíte.

Deception

Jděte do chodby vlevo a projděte do další chodby, ze které vedou čtvery dveře. Vstupte do prvních vlevo a z vnitřku kamen seberte Fireplace Key. Vraťte se do haly, klíčem si odemkněte levé spodní dveře a vejděte do nich.

Sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte na druhou stranu kolem fontány a pokračujte do dveří do další úrovně.

Z psacího stolu seberte Aprtement Key a dokument Note for my Husband. Klíčem si odemkněte dveře, známou cestou projděte na konec a vstupte do dveří, čímž hru zakončíte.

Uložené pozice

čeština

další z češtin

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář