Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Petangames (Go Go Story 2)

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké amatérské, avšak velice originálně pojaté Custom Story od českého autora vás na hodinu spolehlivě zabaví.

STATISTIKY

dokument – 11 + 18 prázdných

artefakt – 1

olejnička – 5

velká olejnička – 6

sud s olejem – 1

křesadlo – 43

Laudánum – 11

Lektvar zdravého rozumu – 12

Běžte k nedalekému domu a vstupte do něj. Z komody vlevo seberte lucernu. Prohledejte všechny zásuvky a posbírejte dokument Úvod, VELKOU OLEJNIČKU, Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Poté vstupte do dveří, které vedou do vnitřku domu.

Jděte ke mříži vlevo a seberte dokument Zpráva duchů. Po jejím sebrání se odemknou dveře vedoucí do chodby. V této chodbě stiskněte tlačítko vlevo a poté se dejte do průzkumu chodby. Vstupte do prvních dveří vpravo a z regálu vpravo seberte OLEJNIČKU. V místnosti jsou dále dvě komody, které důkladně prohledejte a posbírejte Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Za dveřmi vlevo je jakási primitivní umývárna a za dveřmi vpravo je další pokoj. Z komody vzadu seberte dokument (bez označení) a ze zásuvek Lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Poté prohledejte zásuvky komody vpravo a seberte ještě další 2 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do posledních dveří vpravo. Vlevo je v zásuvce komody ještě jedno křesadlo, dále na posteli vpravo klíč od východu z nemocnice, a když vytáhnete zásuvku z nedaleké komody, najdete uvnitř komody VELKOU OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Ze stolu vlevo seberte dokument (bez označení) a poté pokračujte do svatyně, kde vejděte do dveří do další úrovně.

Ze skříně vlevo seberte maso. Vejděte do velké místnosti, kde prohledejte zásuvky komody a posbírejte OLEJNIČKU, 2 Laudánum, 2 Lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Pokračujte vlevo do chodby a vejděte do levých dveří. Ve spodní zásuvce komody vpravo najdete OLEJNIČKU a Laudánum a poté seberte ze stolu klíč od pokoje a také dokument Co dál. Vraťte se do velké místnosti a vyjděte po schodech nahoru. Ze země seberte křesadlo a poté zaměřte svoji pozornost na komodu vpravo. Vlevo vedle komody leží opět křesadlo, další křesadlo je zapadlé v koutě za komodou, další křesadlo je v horní zásuvce a poté důkladně vysbírejte předměty z dolní zásuvky – 24 křesadel. Jděte do pokrčením jinak všechny předměty nenajdete. Některé jsou zapadlé hluboko v zásuvce a je vidět jen jejich malá část. Poté rozbijte skleněný kryt výstavního stolku a seberte dokument Nerozbíjej to!!! Klíčem si odemkněte levé dveře a vstupte do podivného pokoje. Z psacího stolu seberte klíč od pokoje a ze zásuvky Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Můžete si prohlédnout vnitřky všech skříní. Jsou tam modely různých objektů ze hry. Ve skříni s poklopy je dole VELKÁ OLEJNIČKA. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Napravo je psací stůl a v jeho přihrádce je OLEJNIČKA a v jedné ze zásuvek křesadlo. Vlevo je regál a v něm ARTEFAKT. Pokračujte na konec chodby a vejděte do dveří vlevo. V jedné ze skříní je miniaturní SUD S OLEJEM (10% lucerny). V zásuvce psacího stolu je 18 dokumentů (prázdných). Pod nimi leží klíč od pokoje. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Vlevo je truhla, ze které seberte kousek rubínu. Vyjděte zpět do chodby a nyní jděte do dveří na konci chodby. Obejděte obří postel a z komody seberte klíč od pokoje. Poté otevřte horní zásuvku a seberte dokument Pozor. zombie. Vraťte se do chodby a sejděte opět po schodech dolů. V postranní chodbě jsou vpravo ještě jedny zamčené dveře. Odemkněte si je klíčem a poté vstupte do podivného zářícího stroje. Seberte ze stolu klíč od malých dveří. Můžete jít ještě prozkoumat dveře vlevo, ale cesta bude po chvíli končit. Vyjděte zpět do velké místnosti a na druhé straně jsou u země miniaturní dveře. Použijte na ně posledně sebraný klíč a poté do nich vstupte.

Chodba rovně je slepá, takže vejděte do dveří vlevo a z regálu seberte dokument Trochu tě proženeme. Projděte železnými dveřmi a utíkejte co nejrychleji vpřed. Ve vězeňských celách jsou totiž monstra a ta se začnou dobývat ven. Projděte dveřmi a octnete se na začátku podivného chodníku vedoucího nad propastí. Rozběhněte se a skočte na další chodník a poté jděte až ke zlaté soše, za kterou je schována VELKÁ OLEJNIČKA. Pokračujte do zatopené chodby, kde vás začne pronásledovat vodní monstrum. Na konci chodby jsou vlevo a vpravo schody. Tam ale nechoďte, jelikož se jedná o pasti. Prolezte dírou ve zdi a poté vyjděte po schodech nahoru. Dejte se vpravo a otevřte dvířka mučící panny. Odstupte a počkejte až se krysy rozutečou. Poté seberte klíč od dveří, vraťte se do ohybu chodby a tímto klíčem si odemkněte dveře vpravo. Pokračujte na konec chodby a vejděte do dveří do další úrovně.

Dveřmi se dostanete do haly se schodištěm. U paty bývalého schodiště leží VELKÁ OLEJNIČKA. Vejděte do dveří vpravo a seberte ze země klíč od dveří. Tím si odemkněte jedna ze zamčených dveří a v místnosti za nimi klikněte na dřevěný kůl – seberete tak další klíč od dveří. Vyjděte ven a opět si odemkněte další dveře. Projděte do jakési svatyně a v zadní místnosti seberte ze země opět klíč od dveří. Vraťte se do haly a odemkněte další dveře, za kterými seberte další klíč od dveří. Vyjděte zpět do haly a opět odemkněte další dveře. V místnosti za dveřmi seberte z komody OLEJNIČKU, Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Dalšími dveřmi vstupte do postranní místnosti, kde seberte ze stolu vpravo dokument Návod a také klíč od dveří. Vraťte se do haly a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Ze stolu vlevo seberte VELKOU OLEJNIČKU, 4 Laudánum a 5 Lektvarů zdravého rozumu. Po levé straně je ještě dokument Potvrzení zásilky. Projděte dveřmi a zamiřte k bodu v dálce. Seberte ze země dokument 10 faktů o tobě. Jestli chcete, můžete ještě z legrace stisknout tlačítko vlevo od dveří. Pak jen běžte co nejdál od domu a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář