Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Pewdiepie and Stephano

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátký, amatérský a po všech stránkách špatný mód s nulovým množstvím puzzlů a bez jakékoli atmosféry.

- - - - -

Z psacího stolu posbírejte lucernu, 2 VELKÉ OLEJNIČKY a OLEJNIČKU a z rohu 6 laudanum. Pokračujte jedinou možnou cestou dál a za mnoha dveřmi seberte ze stolu laudanum a 3 letkvary zdravého rozumu. Vyjděte ven a posbírejte další laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Poté vstupte do dveří domku.

Vpravo seberte 3 Agrippovy hlavy. Pokračujte na konec a skočte do hloubky. Před vámi je bludiště z mnoha dveří. Vlevo na konci vybíhá z plošiny úzký chodník. Projděte na jeho konec a seskočte dolů. Zde bych rád upozornil, že z konce chodníku nesmíte udělat dlouhý skok, protože jinak skončíte v nicotě. Pokračujte ke dveří do další úrovně a vejděte do nich.

Vyjděte do chodby a můžete jít prozkoumat malou místnost vlevo za úzkými dveřmi. Seberte cívku čtyřfázové amplitudy, 7 OLEJNIČEK, 16 laudanum, 5 lektvarů zdravého rozumu a 7 měšců s 50 tolary. Pokračujte do ložnice, kde je na prádelníku vpravo kbelík s vodou a uvnitř prádelníku provaz a nádoba s kyselinou. Na komodě leží křesadlo a uvnitř v zásuvce je další křesadlo. Pokračujte dál octnete se v místnosti s mnoha brněními. Najděte ve stěně nenápadné úzké dveře, kterými se dostanete dál.

Seberte 2 Lucerny a na konci velké temné místnosti jsou vpravo dveře. Běžte stále vpřed, přeskočte na plošinu, kde hra končí. Titulky se nespustí, Jestli chcete, můžete ještě posbírat 74 laudanum.

savegame

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář