Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Project 564, Part 2 (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a docela povedené demo ke hře, která zřejmě nikdy nebyla dokončena. Budete muset nasbírat několik kusů brnění, abyste mohli skočit do vězeňské šachty, a dokonce si i vystřelíte z děla.

- - - - -

Main Hall

Projděte do sousední haly a vpředu je vstup do vězení, avšak žebřík je zřícený. Jděte tudíž do dveří vlevo od šachty.

Armory

V této úrovni máte za úkol najít 6 kusů brnění. Ve skutečnosti jich vám bude stačit jen 5. Uprostřed místnosti je část brnění (1/5) a dokument Cannon Service. V pravém předním rohu místnosti jsou v truhle Sanity Potion a 2 Tinderboxes. Projděte dveřmi, dejte se vlevo a poté do dveří vpravo. Na druhém regálu vpravo je část brnění (2/5) a na ostatních policích jsou 2 Tinderboxes. Jděte do dalších dveří vpravo a v pravém rohu je pod bednami zahrabaná truhla a v ní OIL POTION, Laudanum a 3 Tinderboxes. Na policích regálů najdete trubku a také A Piece of String. Vraťte se na rozcestí a jděte do dveří naproti. Dostanete se do místnosti, ze které vede několik dalších dveří. Vpravo jsou dvoje dveře. Levými se dostanete do výcvikové místnosti, kde je na jednom z dřevěných panáků část brnění (3/5), a pravými do chodby zaházené bednami, kde leží na zemi opět část brnění (4/5). Vraťte se do místnosti s děly a nyní musíte vystřelit z děla, které je těsně vedle vchodových dveří. Na otvor nahoře umístěte provaz z inventáře a nabijte hlaveň koulí. Musíte však zvolit správnou velikost, tedy střední. Požadovaná koule je v pravém zadním rohu. Vraťte se do místnosti, kde jste do úrovně vstoupili, a seberte ze stojanu na zdi jednu z hořících pochodní. Touto pochodní zapalte doutnák (provaz na dělu). Mně to nějak nešlo zapálit, takže jsem vyskočil nahoru na dělo a přidržel pochodeň u provazu. Až dělo vystřelí projděte na konec tajné pasáže a zde najdete část brnění (5/5). Vydejte se zpět a v chodbě před dělovou místností je vpravo místnost, ze které vyšlo monstrum. Je tu k sebrání jen dokument (prázdný). Vraťte se do předchozí úrovně.

Main Hall

Jděte vlevo k šachtě, kde si automaticky obléknete brnění, a poté skočte dolů. Projděte ke dveřím do další úrovně a zde hra končí.

uložené pozice

čeština

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář