Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Realm of Another

Autor návodu-MichalPaclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Celkem průměrná Custom Story, která kromě dobře zvládnutých lekaček nemá čím ohromit. Herní doba je krátká, takže do konce dojdete možná za méně než hodinu.

STATISTIKY

dokument – 9

olejnička – 10

velká olejnička – 2

křesadlo – 19

Lasudánum – 5

Lektvar zdravého rozumu – 2

Bedroom

Otočte se čelem vzadu a z horní zásuvky komody seberte dokument January 12, 1892. Odstraňte obraz ze stěny vpravo a seberte lucernu, Bedroom Key a 2 křesadla. V zásuvce komody na druhé straně postele najdete další 3 křesadla. Přejděte k psacímu stolu a z přihrádky seberte VELKOU OLEJNIČKU. Nakonec prohledejte zásuvky a posbírejte 3 Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a ještě 3 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře ložnice a vyjděte ven na chodbu. Vstupte do dveří vlevo a vyjděte po schodech nahoru. Pokračujte do dveří na konci chodby a následně vstupte do dveří vpravo. U závalu leží Storage Room Key (odstraňte balvan, abyste předmět mohli sebrat). Vraťte se do předchozí místnosti a klíčem si odemkněte dveře naproti. Na horní polici regálu vlevo jsou 3 křesadla. Vyskočte na vrchol piána a seberte ze skříně Study Room Key. Vyjděte z místnosti a dejte se opět vpravo chodbou ke schodišti, po kterém sestupte dolů. Odemkněte klíčem dveře ve středu chodby a vejděte do studovny. Ze zásuvky psacího stolu seberte dokument January 14, 1892, z truhly vzadu OLEJNIČKU a 3 křesadla a z police vlevo Entrance Key. Vraťte se do chodby, klíčem odemkněte dveře do další úrovně a vstupte.

Main Entrance

Vyjděte po schodech nahoru a z bedny seberte OLEJNIČKU a 3 křesadla. Pod jedním z točitých schodišť je v koutě další OLEJNIČKA. Vpředu je krátká chodba, která vede k vratům polepeným rudým slizem. Vpravo pod pohovkou leží Library Key. Když vyjdete po točitém schodišti najdete prosklený výstavní stolek a v něm Lektvar zdravého rozumu. Sežeňte si nějaký předmět na rozbití skleněného krytu. Poté si klíčem odemkněte dveře do knihovny a vejděte.

Library

Vstupte do dveří vpravo a ze zásuvek psacího stolu seberte East Wing Key a dokument January 15, 1892. Vraťte se do chodby a pokračujte do haly. Vpravo najdete v jedné polici knihovny Hollow Needle. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří rovně před vámi. Ze stolku vlevo seberte OLEJNIČKU a z dalšího stolu vpravo dokument January 16, 1892 a 2 křesadla. Vraťte se do haly a klíčem si odemkněte dveře vpravo. V chodbě za dveřmi vstupte do dalších dveří vlevo a pokračujte temnými chodbami až k almaře, ze které seberte West Wing Key a OLEJNIČKU. Jděte zpět do haly a použijte klíč na protější dveře. Klíč se však zlomí v zámku, takže použijte na odemčení dutou jehlu z inventáře. V temné místnosti prozkoumejte povalenou almaru a seberte OLEJNIČKU. Skočte dolů dírou v podlaze a prohledejte police převráceného regálu – najdete Study Key. Dveřmi vyjděte z místnosti a vraťte se na začátek úrovně, kde si klíčem odemkněte dveře vpravo. Uvnitř malé pracovny seberte ze stolu dokument January 17, 1892, ze zásuvky Basement Key a z kouta OLEJNIČKU. Poté se můžete vrátit zpět do knihovny a na druhé straně haly jsou dveře od sklepa, které si zpřístupněte klíčem z pracovny a vstupte.

Basement

Sejděte po schodech do zatopeného sklepa a vejděte do pravých dveří. Na římse za bednami je VELKÁ OLEJNIČKA. Vyjděte z místnosti a pokračujte vpravo do mřížových dveří. Vpravo jsou zamčené dveře. Pokračujte jedinou možnou cestou až na konec, kde najdete na stole vpravo páčidlo. Vraťte se do dlouhé chodby, kde pomocí páčidla vylomte postranní dveře. Vpravo seberte Razor's Knife a vlevo Storage Room Key a dokument Butcher's Note. Vraťte se na začátek úrovně a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Vzadu v místnosti seberte příruční vrtačku. Tím máte v této úrovni splněno, takže se můžete vrátit do knihovny.

Library

Projděte knihovnou a dveřmi na druhé straně se vraťte do haly.

Main Entrance

Sejděte po schodech dolů a použijte vrtačku na dveře vpravo. Tím si je zpřístupníte a můžete do nich vejít.

Southern Hallway

V široké chodbě vejděte do dveří vpravo a v místnosti seberte ze židle OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří na konci. Zahněte vpravo, projděte dalšími dveřmi a poté do dveří vpravo. Ze stolu seberte Pantry Room Key. Vyjděte zpět na chodbu a jděte do předešlé chodby, kde si klíčem odemkněte dveře vlevo. Z komody seberte dokument Oil Shipment a poté prohledejte zásuvky, ze kterých posbírejte lucernu, 2 OLEJNIČKY, 2 Laudánum a křesadlo. Vyjděte zpět do chodby, jděte vlevo a poté do dveří vpravo. V této chodbě vejděte do dalších dveří vpravo a v malé místnosti seberte dokument Servants Note. Nahoře na skříni leží North Wing Key. Abyste se k němu dostali, přistrčte si blíž jednu z postelí a dojděte si někam pro nějaký předmět (židli, stoličku), který postavte na postel. Po sebrání klíče jděte zpět na začátek úrovně a vraťte se do haly.

Main Entrance

Běžte ke dveřím přesně naproti, odemkněte si je klíčem a vstupte.

Northern Hallway

Po levé straně jsou dveře, do kterých vstupte a v malé místnosti seberte ze stolu Key. Vraťte se do chodby a pokračujte ke schodišti. Vstupte pod schody, kde jděte nejprve do pravých dveří. Seberte z psacího stolu dokument January 19, 1892 a z horní zásuvky provaz. Vraťte se pod schody a pokračujte do protějších dveří. Odklopte poklop na podlaze, seskočte dolů do tunelu a lezte stále vpřed dokud se nespustí závěrečné titulky.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář