Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Riukka (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o velice netradiční konverzní mód, něco na způsob Mirror's Edge. Bohužel je hra ukrutně zabugované a tudíž téměř nehratelná.

- - - - -

V inventáři máte Bronze Key. Vyjděte z místnosti, sestupte po schodech dolů a vyjděte dveřmi za dům. Mezi stromy je Eye of Horus, na které klikněte. Na chvíli ztratíte vědomí. Až se proberete počkejte až Horus domluví a poté se vydejte zpět do svého pokoje. Vlevo na zemi leží Book: Down the Rabbit Hole, uvnitř skříňky je Girl Coat, v sousední skříňce leží Backpack a nahoře je položený Cellphone. Běžte zpět za Horusem a poté budete teleportováni do další úrovně.

Ze země seberte knihu – dokument Credits. Na plošině leží kniha Riukka Tutorial, kterou odneste do středu místnosti. Poté vejděte do portálu.

Kliknutím seberte ve vzduchu dokument Tutorial: Wall Walking. Musíte vyběhnout po jedné stěně, z ní přeskočit na sousední, abyste se dostali až nahoru. Až budete nahoře, vyběhněte po stěně a poté přeskočte na plošinu. Přeskakujte na další plošiny a pomáhejte si klikáním na plošiny, díky čemuž uděláte delší skok. Až doskáčete nahoru zatáhněte za schod ve stěně. Tím jste si odemkli další část výcvikové arény. Seskočte dolů a seberte dokument Tutorial: Finger Snap. Zapalte pochodně, k některým budete muset vyběhnout. K těm nahoru se to nepodařilo dostat se ani mně. Dveřmi pokračujte dál a seberte dokument Tutorial: Climbing. Vylezte po stěně jako po žebříku, skočte dolů, podlezte do další oblasti a zde musíte opět vyběhnout po stěně bloku. Skočte proti sousední stěně a vylezte po žebříku. Vyběhněte nahoru a skočte dolů. Seberte dokument Tutorial Energy Geyser. Použijte gejzír, abyste se dostali na vysokou plošinu. Seberte dokument Tutorial: Glide a opodál Eye of Horus. Na vzdálené plošině je dokument Tutorial: Phantom Traps. Zezdola se po plošinách a za pomoci technik, které jste naučili, dostaňte k teleportu a vejděte do něj.

Nedaleko najdete na jednom regálu Book: Book of 10 Challenges. Odneste ji do centra místnosti a poté vstupte do teleportu.

Vyběhněte po stěně a poté se odrazte a skočte na plošinu. Seberte dokument 10 Challenges – Quote 1. S rozběhem přeskočte neviditelnou stěnu a vstupte do portálu.

Seberte knihu Step of Powers a vejděte do portálu.

Pod vodopádem je v truhle Mystic Artifact. Ten můžete vložit do otvoru u zavřené brány.

Vzhledem k extrémní zabugovanosti a nehratelnosti hry jsem se rozhodl v psaní návodu nepokračovat. Není vyloučeno, že se k jeho psaní vrátím později.

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář