Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Secuestrado por Jigsaw

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které chvílemi dokáže bavit díky lehce netradičnímu přístupu.

- - - - -

Z psacího stolu seberte dokument Bienvenidom zpod stolu lucernu a z přihrádky 2 OLEJNIČKY, 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Na druhé straně je komoda, v jejíchž zásuvkách najdete 8 křesadel. Nahoře na baldachýnu nad postelí leží Pasillo (dejte si k posteli židli). Odemkněte si dveře, proběhněte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Na zemi leží dokument (prázdný) a opodál na stoličce dokument Venis Acompado. Seberte ze země láhev a rozbijte jí prosklený výstavní stolek vlevo. Seberte Key, kterým si odemkněte levé dveře. Ze stolu seberte páčidlo a vylomte jím dveře. V chodbě vstupte dveřmi vpravo do jídelny, kde odstraňte ze zdi vpravo obraz a z výklenku seberte dokument Let's Play A Game. První klíč by měl být ten správný – Llave Correcta. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo. Pod papírovými deskami na psacím stole je Llave Sacrificio a v zásuvkách najdete 4 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Ze stolu seberte Cabeza Agripa a vraťte se opět do chodby, kde si pomocí hlavy odemkněte poslední zamčené boční dveře. Vlevo na psacím stole leží dokument Sacate el veneno. Pokračujte do sousední místnosti, kde seberte vedle mrtvoly na stole dutou jehlu a poté ji do mrtvoly zabodněte. U dveří se vám objevila Agrippova výbušnina. Vraťte se do chodby, kde leží na zemi zrezivělý klíč. Odemkněte jím visací zámek a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Nedaleko leží na stoličce a jejím okolí dokument Felicitaciones haz illegado a la 3/4 Parta del juego, 2 VELKÉ OLEJNIČKY, 4 laudanum, 4 lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Použijte na zával chemickou výbušninu a hoďte na ní kámen. Přeskákejte přes balvany a dejte se vlevo a poté do dveří vpravo. Vzadu najdete Llave del Dormitorio. Vraťte se do chodby a o kousek dál jsou zamčené dveře, na které použijte klíč. Pod čtvrtou postelí u protější stěny leží Ma haz encontrado!!! Vyjděte zpět do chodby a za rohem vpravo jsou další zamčené dveře, které si rovněž zpřístupněte klíčem. Na konci chodby se začne blýskat. Až to přestane vraťte se do chodby a u protějších dveří leží na zemi Key. Odemkněte si jím dveře, prolezte na konec tunelu a vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo leží dokument Leeme. Před vámi jec chodba se skříněmi po stranách. V první skříni vpravo je dokument JAJAJA, v druhé vlevo dokument Info, v následující dokument El bautismo del Laberinto, v další vpravo dokument Info a v další vlevo 3 OLEJNIČKY. Nyní se držte stále vlevo, abyste nebloudili. Dostanete se k železné skříni, za kterou jsou 2 OLEJNIČKY, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Poté se dostanete do místa, kde je psací stůl. V zásuvce je dokument Info a v přihrádce laudanum a lektvar zdravého rozumu. Jděte dál vlevo, ale nyní se dívejte vpravo, protože je tam zákoutí a ve skříni najdete 2 OLEJNIČKY, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Poté se dostanete do místa, kde je jedna osamocená skříň. V té se ukrývá lektvar zdravého rozumu. Následně přijdete na slepý konec, kde leží na stoličce dokument Death Info a křesadlo. V jedné skříni nedaleko je OLEJNIČKA. Nakonec se dostanete do extrémně dlouhé chodby, kde leží na psacím stole VELKÁ OLEJNIČKA a v přihrádce Llave final. Pokračujte dál a dostanete se k dalšímu psacímu stolu a v něm najdete Llave imprescindible a OLEJNIČKU. Jinak někde je ještě ukrytý Llave imprescindible, ten se mi najít nepodařilo. Určitě už jste si všimli zamčených dveří. Použijte na ně jeden z klíčů, seberte dokument Final. Pokud jste nenašli třetí klíč jako já, tak je tu řešení. U psacího stolu, kde jste našli druhý klíč, je ve skříni sud. Postavte ho na stůl a poté přeskočte na vrchol skříní. Poté doskákejte za zamčené dveře. Poslední dveře si odemkněte druhým klíčem a poté klikněte na podstavec s koulí, čímž hru zakončíte.

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář