Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Shadowed Memories, Part 1

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které opravdu nemá mnoho co nabídnout kromě hledání klíčů a dalších často nepotřebných předmětů.

- - - - -

Otočte se čelem vzad a odstraňte ze zdi obraz. Z výklenku seberte Grandfather's Spare Key a 2 křesadla a ze zásuvky komody vlevo lektvar zdravého rozumu. Ze stolu u dveří seberte dokument Bank Account a z psacího stolu dokument Goliath's Diary Day 30. Jděte do sousední místnosti a pod květináči leží páčidlo. Tím vylomte dřevěné dveře a v místnosti za nimi je na stole vpravo lucerna, Bloody Key a dokument Goliath's Diary Day 28. Odstraňte ze stěny obraz a zatáhněte za páku. Projděte do tajné pasáže a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Nastupte do výtahu a zatáhněte za páku, čímž se přesunete do další úrovně.

Projděte dveřmi, zahněte vlevo a vejděte do dveří vlevo. Ze země seberte dokument Prisoner's Diary Day 21 a páčidlo. Vyjděte zpět do chodby a dejte se vlevo a poté vstupte do dveří do další úrovně vpravo.

Jděte do dveří vlevo a ze stolu seberte dokument (bez označení) a laudanum a ze zásuvky křesadlo. Vraťte se do chodby a vpravo na regále je ARTEFAKT a další laudanum. Zajděte do dalších dveří vpravo a v polici najdete kladivo a vzadu je SUD S OLEJEM (cca 60% lucerny). Vyjděte zpět do chodby. Na konci jsou vlevo zabedněné dveře, na které použijte kladivo. V místnosti je na jedné polici vlevo dutá jehla a vpravo křesadlo. Vraťte se do chodby a jehlou odemkněte dveře vlevo. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte dveřmi na konci vpravo a po schodech sestupte do nižšího patra. Dostanete se do místnosti, kde posbírejte ze země Machine Room Key, obřadní dýku, dokument Prisoner's Diary Day 87 a OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby nahoru a klíčem si odemkněte dveře vpravo. V koutě vpravo najdete laudanum a vlevo na zemi leží kladivo. Vyjděte zpět do chodby a použijte kladivo na prkna na nedalekých dveřích. Pak přiběhne monstrum a srazí vás.

 

Probouzíte se ve vězeňské cele. Ze země seberte příruční vrtačku a dokument (bez označení). Vrtačku použijte na dveře a vyjděte na chodbu. Jděte po stopě růžové kapaliny a ty vás dovedou k zamčeným dveřím. Vejděte do dalších dveří vpravo a projděte na konec chodby, kde je na polici ARTEFAKT a v truhle vlevo OLEJNIČKA. Vstupte do nedalekých dveří, prohledejte mučící panny a seberte Bars Key a 2 křesadla. Jděte na začátek chodby, kde si mříž odemkněte klíčem. Posbírejte lucernu, páku čtyřfázové amplitudy, laboratorní nádobu a ze země vlevo Study Key. Jděte zpět do první chodby, klíčem si odemkněte dveře vpravo a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte dokument Still Going On?, z truhly 2 váčky s 25 tolary, na stole opodál je ARTEFAKT a na stejném stole 2 křesadla. Jděte do dveří vpravo na polici regálu najdete VELKOU OLEJNIČKU a ve výstavním stolku vlevo je lektvar zdravého rozumu. Rozbijte skleněný kryt nějakým předmětem. Vraťte se do chodby a vejděte do dalších dveří vpravo. Pod obrazem leží na zemi Key, v přihrádce psacího stolu je křesadlo a nakonec stiskněte tlačítko za krbem. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Sestupte po schodech dolů, promluvte si s vězněm a poté vejděte do dveří do další úrovně.

U nohou jednoho z vězňů leží Next Room Key. Tím odemkněte dveře vpravo a z polic regálu seberte dutou jehlu a Martin's Book Key. Jděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře naproti. Za dveřmi najdete v truhle páku trojitého průtoku a vzadu je mřížový poklop, který odklopte a poté seskočte dolů do tunelu. Prolezte na konec, ze země seberte obřadní dýku a Martin's Head a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte dveřmi a za nimi se zhroutíte na zem a tím hra končí.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář