Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Shadows

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které obsahuje pár docela povedených momentů včetně lekaček. Opět bude vaším cílem dostat se pryč z hrůzostrašného domu.

- - - - -

Vpravo na psacím stole leží lucerna a o kousek dál na rýsovacím prkně Bedroom Key. Vlevo u stěny je truhla a v ní OLEJNIČKA, Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Klíč použijte na dveře a vyjděte z místnosti. V chodbě se dejte na křižovatce vpravo a vstupte do dveří na konci. Z bedny seberte křesadlo a poté obejděte regály do druhé části místnosti, kde najdete OLEJNIČKU. Vraťte se na křižovatku a pokračujte vpravo. Sestupte po schodech dolů a na křižovatce jděte opět vpravo. Projděte dveřmi a v místnosti seberte z přihrádky psacího stolu OLEJNIČKU. Pokračujte do další chodby a projděte až na konec, kde vstupte do místnosti vlevo. Ze stolu seberte Storage Key a OLEJNIČKU. Nyní se vydejte chodbami zpět až na křižovatku, kde jsou vpravo dveře do další úrovně. Použijte na ně klíč z inventáře a vstupte.

Hned na začátku skladiště je vpravo na zdi páka, za kterou zatáhněte, a jeden z regálů se odklopí. V levém zadním koutě u sudu najdete OLEJNIČKU a v pravém zadním koutě je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Vpravo je vchod do tunelu (za odklopeným regálem). Prolezte na konec tunelu a vyšplhejte po žebříku nahoru. V chodbě vstupte do dveří vpravo a v jednom z koutů leží OLEJNIČKA a 2 křesadla. Přejděte do vedlejší místnosti a z psacího stolu seberte Door Key a z přihrádky křesadlo. Vraťte se do chodby, projděte na konec a klíčem si odemkněte zamčené dveře vlevo. Octnete se na křižovatce, kde jděte do dveří vpravo. Na římse za bednami vpravo leží páčidlo a ve skříni jsou OLEJNIČKA a Laudánum. Vraťte se na křižovatku a použijte páčidlo na protější dveře. V místnosti seberte z druhé skříně zleva Needle a tímto předmětem si zpřístupněte poslední zamčené dveře na křižovatce. Na konci chodby je hořák a v něm Key. Nyní se vydejte známou cestou na začátek úrovně, kde jsou vpravo ve skladištní místnosti dveře do další úrovně. Použijte na ně klíč a vejděte.

Jděte do dveří vlevo, odtáhněte na stranu postel vpravo a ze země seberte Key. Vlevo najdete v přihrádce psacího stolu křesadlo. Vraťte se do první místnosti a dejte se vlevo, kde si klíčem odemkněte dveře. Sejděte po schodech dolů a vejděte do odemčených dveří. Vpravo na stole leží Crowbar, v prostřední truhle křesadlo a v přihrádce extrakčního přístroje další křesadlo. Jděte zpět do chodby a páčidlem vylomte zamčené dveře. Pak už jen utíkejte jedinou možnou cestou stále vpřed a na konci klikněte na zdobené dveře.

V přihrádce psacího stolu je křesadlo. Uchopte židli a prohoďte ji oknem. Prolezte oknem a přeskákejte po vrcholcích sloupů až se dostanete k dalšímu oknu. Projděte do místnosti vlevo, z přihrádky psacího stolu seberte OLEJNIČKU a ze země pod sudy Key. Jděte do předchozí místnosti a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Poté pokračujte jedinou možnou cestou dokud neztratíte vědomí. Až se po chvíli proberete, jděte chodbou kousek vpřed a přiběhne monstrum, které vás zabije. Tím hra končí.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář