Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Sick Mind, Part 2 (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné dobrodružství ze světa Amensie, ve které budete především hledat ukryté klíče. Pokud hledáte první díl hry, tak už není k dispozici. Autor ho stáhl z Internetu údajné kvůli velké zabugovanosti.

- - - - -

Seberte ze stolu dokument Beware a poté dostanete ránu do hlavy.

Vyjděte z místnosti a vpravo za dveřmi je truhla a v ní 3 křesadla. U protější stěny je stolek a pod knihou leží Key. Vejděte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte dokument New Mansion a ze zásuvky 2 laudanum. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci vpravo. Na konci chodby seberte z komody křesadlo. V horní polici regálu je Key, kterým si odemkněte skříň. Zatáhněte za páku a regál se odklopí. Prolezte otvorem ve zdi a hned pod otvorem leží na zemi Key. Tím si odemkněte dveře v předchozí místnosti, projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Vzadu je psací stůl a v přihrádce OLEJNIČKA. Sestupte po schodech dolů a pod schodištěm najdete mezi bednami Upstairs Key. Vraťte se nahoru, klíčem si odemkněte dveře naproti a vejděte do nich.

Jděte do dveří vpravo a vedle ohniště krbu leží na zemi Key. Dále najdete nahoře na krbové římse 2 křesadla a v přihrádce psacího stolu 2 OLEJNIČKY. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře po levé straně. Dávejte pozor na monstrum a poté seberte ze země zpod obrazu, který je opřený o stěnu, Attic Key a z police OLEJNIČKU. Vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Ve skříni vpravo je truhla a v ní OLEJNIČKA a v zásuvce vlevo najdete 3 křesadla. Poté seberte z psacího stolu dokument Cellar, z přihrádky další OLEJNIČKU a ze zásuvky lektvar zdravého rozumu a další 2 křesadla. Odklopte prostřední regál a sestupte po schodech do tajné pasáže. Vlevo na zemi je vytažená zásuvka komody a v ní OLEJNIČKA a křesadlo. Poté jděte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte dokument The Spare Key. Trochu si povyskočte a uvidíte v jedné horní polici knihovny A Spare Key. Kromě toho jsou v zásuvce komody 2 křesadla. Vyjděte z místnosti a jděte do dveří naproti. V místnosti se spoustou beden je v levé skříni OLEJNIČKA. Na jedné z pravých skříní nahoře leží Cellar Door 2 Key. Ve sklepení zbývá ještě klíčem odemknou dveře naproti vstupu. Prohledejte zásuvky komody a najdete laudanum a lektvar zdravého rozumu. Jděte zpět do velké místnosti, zbývajícím klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Jděte do dveří vpravo a za padlou skříní leží na zemi Key. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Jděte do prvních dveří vlevo a z horních zásuvek komod seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a vstupte do druhých dveří vpravo. Z psacího stolu seberte Key a dokument Cell Block. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře na stejné straně vlevo. Z horní zásuvky komody seberte Key, vraťte se do chodby a odemkněte si poslední dveře naproti vpravo. Vpravo na stěně je obraz, který lze odstranit. Seberte z výklenku Key. Vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře vlevo a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Hned za dveřmi vpravo je komoda a v ní 3 Key's. Ty jsou od zamčených postranních dveří. Za prvními dveřmi vlevo nic není a jen přivoláte monstrum. Za druhými najdete dokument (bez označení) a 3 lektvary zdravého rozumu. Nakonec si odemkněte další dveře vlevo, odtáhněte na stranu postel a seberte Cell Block 2 Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Hned za nimi leží na komodě dokument The Fire. Projděte do místnosti, kde je hořící krb. Ve skříni vlevo je lektvar zdravého rozumu.

Zde jsem zakysl. Něco by se mělo zřejmě udělat s krbem (nebo okolo něj), avšak nemám tušení co. Pokud se mi do budoucna podaří tento problém vyřešit, návod dokončím.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář