Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Subterranea (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké demo ke zřejmě nikdy nedokončenému projektu, který mohl být velice zajímavou Custom Story. Škoda.

- - - - -

Church

Vpředu u stohu dokumentů leží OLEJNIČKA. Vyjděte na plošinu vpravo, dejte na stranu židli a odtáhněte koberec. Seskočte dolů, z kouta vedle sudů seberte křesadlo a zpoza beden další křesadlo. Jděte ke vchodu do tunelu a seberte dokument Garret's Note. Prolezte na křižovatku a poté prozkoumejte pravý tunel, na jehož konci leží ještě jedno křesadlo. Vraťte se na rozcestí a nyní pokračujte na konec levého tunelu. Klikněte na poklop nahoře a následně budete pokračovat do další úrovně.

Tunnels

Vyjděte do chodby a zahněte hned vpravo. Vejděte do dveří po levé straně.

Living Quarters

Ze země seberte dokument Joseph's Warning. Vejděte do dveří vlevo a poté do dalších dveří vlevo. Ze stolu seberte Sewing Needle, ze zásuvky komody vlevo křesadlo, ze skříně další křesadlo a nakonec z truhly OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří naproti. Vlevo na komodě najdete další křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a nyní jděte do dalších dveří vlevo. V truhle je křesadlo, v zásuvce komody další křesadlo, v přihrádce psacího stolu OLEJNIČKA a v jedné ze zásuvek dokument Mary's Diary Page. Vraťte se do chodby a ještě jděte prozkoumat místnost naproti. Z police vlevo seberte další laudanum, skříň vlevo odemkněte pomocí jehly z inventáře a seberte další křesadlo a nakonec odklopte regál. Prolezte tajným průchodem a ze země seberte dokument Orders. Vyjděte do chodby a poté jděte do protějších dveří. V koutě najdete křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte vlevo a vstupte do dalších dveří vlevo. Ze země seberte křesadlo a vyjděte zpět do chodby. Zbývají prozkoumat ještě jedny postranní dveře. Z přihrádky psacího stolu seberte OLEJNIČKU a ze zásuvky křesadlo a poté pomocí jehly odemkněte skříň vpravo. Ze skříně se vyřítí monstrum, avšak také v ní najdete dokument Combination. Tím máte vše v této úrovni splněné a můžete se vrátit zpět do tunelů.

Tunnels

Vyjděte do hlavní chodby a dejte se vlevo, kde je vchod do skladiště. Dveře skladiště mají neobvyklý ochranný mechanismus. Musíte postupně zapálit čtyři svícny. Pod nimi na zemi jsou napsané názvy. Postupujte takto: Offering, Sacrifice, Perception a Power. Dveře do skladu jsou nyní odemčené.

Zde demo končí. Pokud do dveří od skladu vejdete, hra vám spadne do Windows.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář