Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Světlo a tma, kapitola 1 + 2

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Dvě krátké amatérské české Custom Story, které spíš působí dojmem testovacích map a které nemají čím zaujmout.

- - - - -

KAPITOLA 1

Seberte dokument Světlo a tma, z komody stříbrný klíč a ze skříně lucernu. Klíčem si odemkněte dveře, projděte místností a pokračujte až ke dveřím do další úrovně. Vpravo na zemi leží klíč, kterým odemkněte dveře a vstupte do nich.

Vlevo seberte ze zásuvky klíč a ve skříni je tlačítko, které stiskněte. V přihrádce psacího stolu je VELKÁ OLEJNIČKA a OLEJNIČKA a v zásuvce váček s 25 tolary. Vlevo na stole leží laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a váček s 10 tolary. Poté se vraťte zpět ke dveřím a vejděte do nich.

V chodbě vpravo leží na zemi dokument Úkol a kousek dál vpravo klíč. Ten umístěte na zem napravo od místa, kde ležel dokument. Vzadu na konci chodby jsou za bednami OLEJNIČKA a laudanum. Vraťte se na začátek úrovně, kde se objevily nové dveře do další úrovně a do těchto dveří také vejděte.

Vlevo je výklenek zatlučený prkny. V něm leží Agrippova hlava, OLEJNIČKA a laudanum. Poslední předmět je špatně vidět; je za prknem vpravo. Projděte dveřmi a jděte stále vpřed. Poté přiběhne monstrum a zabije vás, čímž hra končí.

KAPITOLA 2

Slezte z postele a ze země seberte lucernu a dokument Začátek a konec. Poté vstupte do dveří do další úrovně.

Dejte se vlevo a z přihrádky psacího stolu seberte křesadlo a z horní zásuvky klíč od tunelu. Vpravo je obří měšec s 50 tolary a za ním leží na zemi 6 OLEJNIČEK, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vejděte vlevo do dveří a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Sejděte po schodech a ve vodě přeskakujte po předmětech, abyste unikli vodnímu monstru. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte místností a vstupte do dveří do další úrovně.

Kliknutím seberte část koule, jděte k převrácené posteli a zde hra končí.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář