Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Apartment

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a nepříliš zdařilé dobrodružství ze světa Amnesie, kde budete procházet klasickými úrovněmi a sbírat spousty nepotřebných předmětů.

- - - - -

Otočte se čelem vzad a ze země seberte 2 OLEJNIČKY a z truhly další OLEJNIČKU. Jděte do dveří rovně před vámi. Po stolem vpravo najdete Front Door Key a u stolu a jeho okolí vlevo je lucerna a 2 křesadla. U dveří seberte dokument Party Invitation, klíčem si odemkněte dveře, sestupte po schodech dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Vzadu u dveří seberte dokument To All Late Guests a dokument Only to Keith a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Nadzdvihněte poklop, sestupte po žebříku dolů a seberte dokument To the Player. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Otočte se čelem vzad, odtrhněte obraz ode zdi a z výklenku seberte Door Key a dokument Important Information. Z první truhly seberte VELKOU OLEJNIČKU a křesadlo, z druhé truhly 2 lektvary zdravého rozumu a další křesadlo a ze země vedle ještě jedno křesadlo. Klíčem si odemkněte dveře do další místnosti a zde seberte ze země vlevo laudanum, z psacího stolu a přihrádky další 2 laudanum a z komody vpravo a ze země 2 OLEJNIČKY. Dejte na stranu postel, odklopte padací dveře, seskočte do podzemí a o kousek dál seberte ze země křesadlo. Vstupte do dveří vpravo na konci a z býka seberte další křesadlo a ze země pod ním další křesadlo. Ze skříňky vpravo seberte OLEJNIČKU a 2 lektvary zdravého rozumu. Za první dveřmi vlevo je k sebrání dokument (prázdný) a za třetími dveřmi vlevo je pod kbelíkem Castle Hall Key. V chodbě vyjděte po schodech nahoru a na dveře na konci použijte klíč z inventáře. V hale jděte do dveří vlevo a vlevo najdete SUD S OLEJEM (10% lucerny) a o kousek dál VELKOU OLEJNIČKU. V okolí sudu a ohniště posbírejte maso (přímo v ohništi) 2 laudanum a 2 křesadla a z truhly si vezměte 3 lektvary zdravého rozumu. Vyjděte zpět do haly a pokračujte do dveří vlevo. Vlevo je převržený stůl, který odstraňte, a odhalíte tak tajný vchod. Na konci místnosti se tunel v zemi, do kterého seskočte. Prolezte na konec a vstupte do haly se schodištěm. Pod schody jsou dvířka a za nimi najdete v truhlách a jejich okolí 2 OLEJNIČKY, 2 lektvary zdravého rozumu a 4 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru, ze země seberte Ending Room Key a odemkněte si jím dveře na konci. Projděte ke klavíru a zde hra končí (titulky se nespustí).

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář