Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Bad Birthday

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které se skládají z několika klasických úrovní, pár dobrých děsivých momentů a to je tak asi všechno.

- - - - -

First Floor

Ze země seberte dokument Journal #1 a poté se dejte do dveří vlevo. Vpravo najdete OLEJNIČKU a 3 křesadla a poté pokračujte do dveří, které rozbilo monstrum. V chodbě jděte do prvních dveří vpravo, ze stolu seberte lucernu a vlevo z psacího stolu dokument Journal #2. Napravo je prosklený stoleček ve kterém je klíč,takže vezměte nějaký předmět v místnosti,rozbijte sklo a klíč si vezměte ,je od podzemí,kam budeme za chvilku směřovat.Dál v místnosti jsou 2 komody a uvnitř nich OLEJNIČKA a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří na konci. Na psacím stole leží dokument Storage Statisticks. Dalšími dveřmi se dostanete do místnosti, kde jsou dveře zavalené balvany. Těmito dveřmi se můžete vrátit zpět do vstupní haly, jen z druhé strany. V hale sestupte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Storage

Nejprve se dejte do dveří vlevo a na konci chodby vstupte do dveří vpravo. Pod postelí leží kladivo. Vraťte se na začátek a nyní jděte do druhých přístupných dveří. Na dveře na konci chodby použijte kladivo a pokračujte do dalších dveří vlevo. Seberte ze stolu příruční vrtačku, jděte zpět na začátek a vrtačku použijte na visací zámek zamčených dveří. Proběhněte na konec, kde s vámi monstrum vyrazí dveře a rozbije se vám lucerna. Jedinou možnou cestou se dostaňte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Wine Cellar Hall

Vzadu na konci balkónu je lucerna, OLEJNIČKA a 6 křesadel. Sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří vpravo. Vylezte po žebříku nahoru, vlevo seberte páčidlo a 3 OLEJNIČKY a vpravo 8 křesadel. Vraťte se do haly a páčidlem vylomte protější dveře a tím hru zakončíte.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář