Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Barn's Secret

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké avšak poměrně nápadité a v mnoha ohledech originální dobrodružství ze světa Amnesie. Čekají vás velice zajímavé úrovně a dokonce se svezete i vlakem.

- - - - -

CHAPTER 1: THE BARN'S SECRET

Prolezte na konec, odklopte poklop a slezte dolů po žebříku. Sejděte po schodech do místnosti a klikněte na svetr, který visí vedle dveří. Poté do dveří vejděte.

Vyjděte na prostranství a jděte do stodoly vpravo. Poté zaslechnete zvenčí ránu. Vyjděte opět ven a dejte se po cestě vpravo směrem do dolů.

Dojděte k poklopu v zemi a vstupte do něj.

CHAPTER 2: INTO THE MINES

V chodbě jsou v otvoru ve skále vlevo dveře, do kterých vejděte.

Jděte stále rovně, přeskočte přes jámu s kyselinou a za rohem automaticky seberete batoh. Nyní vás bude pronásledovat bílá postava. Utíkejte co co to jde a vstupte do dveří na konci.

Držte se u levé stěny a poté ztratíte vědomí. Octnete se zpět ve svém domě. Z truhly seberte dokument I'm Sorry.

CHAPTER 3: SECRETS TO BE DISCOVERED

Slezte opět dolů a v hale jděte tentokrát do dveří vpravo.

Projděte na konec cesty a vstupte do dveří.

Jste v nádražní hale. Projděte na nástupiště a nastupte do vlaku, který stojí vlevo.

Projděte na konec perónu a sestupte po schodech dolů. Vlevo za zatlučeným vchodem leží růže – Easter Egg Item #1. Jděte vpravo a v rohu je pila, kterou zdvihněte. Odneste ji na perón a použijte na bránu vpravo. Projděte k domu a vstupte do něj.

Jděte do místnosti vlevo, klikněte na rámeček na stole a do deníku se vám přidá dokument A Strange Sketch. Vraťte se do chodby, projděte na konec a na konci je automat, kde můžete zadávat kódy pomocí tlačítek. Zadejte kód 5550 a seberte Easter Egg Item #2. Poté zadejte kód 5318 a seberte A Teddy Bear. Je třeba to udělat v tomto pořadí, protože po sebrání medvídka už nejde na automatu nic namačkat. Pro opuštění klikněte na tlačítko pod klávesnicí. Vraťte se zpět do první místnosti a dejte medvídka na malý podstavec na stole. Seberte Private Door Key a jděte zpět do místnosti s automatem. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a poté vstupte do ventilační šachty vpravo. Prolezte na konec a dveře na konci chodby si opět odemkněte klíčem. V jedné šatní skříňce najdete Emergency Key. Utíkejte před monstrem a prolezte ventilační šachtou zpět. Na dveře rovně na konci chodby použijte klíč a poté vlezte do další ventilační šachty vpravo. Propadne se pod vámi kryt a spadnete dolů.

CHAPTER 4: ALL TO AN END

Jděte stále vpřed a seberte dokument 22nd April 2012. na konci vpravo je nenápadný tunel vedoucí dolů, do kterého skočte.

V chodbě jděte do místnosti vlevo, kde najdete v jedné šatní skříňce vpravo dokument Types of Experiments a v jiné skříňce je Ammonium Acid. Jděte do sousední místnosti a ze skříňky seberte Acetone Peroxide. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Vpravo je úzká klikatá chodba, která vás dovede na pohřebiště. Seberte vzadu A Rusted Spade a následně použijte lopatu na čerstvě zasypané hroby vlevo. V jednom z hrobů je totiž White Powder of Sin. V jiném hrobu najdete ještě Easter Egg Item #3. Vraťte se do laboratoře a do velké nádoby nalijte všechny tři chemikálie. Seberte kliknutím Spiritual Tonic.

CHAPTER 5: PLACE OF INSANITY

Přeskakujte po předmětech. Je to velice jednoduché, protože cesta je vždy jen jedna. Na konci vstupte do modrého portálu.

Opět slezte dolů a tentokrát jděte do dveří pod schodištěm. Použijte na monstrum kyselinu, nebo se nechte zabít. Je to na vás, protože hra má dva konce.

uložené pozice

čeština

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář