Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Butcher

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Po všech stránkách průměrný mód, u nějž je znát, že si autor dal na něm záležet. Na druhou stranu nic netradičního se nekoná.

- - - - -

Jedinou možnou cestou se dostaňte k sídlu a vejděte do jeho vchodu.

Hned vedle vás je skříň a uvnitř ní křesadlo. Dále na komodě vlevo leží lucerna a dokument Experiments. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Na psacím stole je křesadlo a v přihrádce stolu OLEJNIČKA. Kromě toho lze odstranit jeden z obrazů ze zdi a najdete výklenek, ve kterém je Lab Key a laudanum. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci. Ze stolu vlevo seberte ještě jedno křesadlo a nakonec vejděte do dveří do další úrovně, které jsou ukryté za skříní.

Dejte se do dveří vlevo a ze stolu v rohu seberte dokument Progress. Jděte do dalších dveří. V chodbě zahněte do dveří vpravo a v malé laboratoři seberte ze stolu vpravo Key, z psacího stolu vlevo dokument LEAVE, z přihrádky laudanum a z kouta za stolem OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo na konci chodby. Projděte místností, chodbou a v místnosti na konci seberte ze stolu Key. Nyní se vraťte na začátek úrovně a vejděte do dveří do předchozí úrovně.

Jděte až na začátek, klíčem si odemkněte dveře vlevo, sestupte po schodech dolů a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Hned vpravo za rohem leží OLEJNIČKA a na polici vlevo dokument Infection a 2 křesadla. Pokračujte do dveří a na rozcestí jděte do dalších dveří vpravo. Ve skladištní místnosti je na římse za předměty páčidlo a OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a páčidlo použijte na dveře vpravo. Vzadu na stole je dokument (prázdný) a v jednom z rohů místnosti najdete nádobu s kyselinou. Vraťte se na první rozcestí, kde uvidíte v chodbě vpravo sliz. Použijte na něj kyselinu z inventáře, proběhněte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte křesadlo, uvnitř nedaleké komody je další křesadlo a pod nakloněnou skříní laudanum. Jděte do sousedního pokoje, kde je za rohem vpravo truhla a v ní OLEJNIČKA a 2 křesadla a v zásuvce komody najdete kladivo. V předchozí místnosti rozbijte kladivem okno a poté přeskákejte po venkovních římsách k jinému oknu, které vede do jinak nepřístupné místnosti. Vpravo v komodě leží zrezivělý klíč a v přihrádce psacího stolu OLEJNIČKA. Vraťte se zpět přes římsy a v druhé místnosti si klíčem odemkněte zamčené dveře. V rohu chodby leží na stolku 2 křesadla a poté jděte do dveří vlevo. Prohledejte zásuvky komody a najdete laudanum a další 3 křesadla. Vraťte se do chodby a odklopte regál vpravo. Hoďte proti poškozené zdi židli a prolezte otvorem. Sestupte po točitém železném schodišti a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte na konec stoky a vejděte do dveří. Na stolku vpravo je dokument Acid Recipe, vzadu za bednami láhev a v jiné části místnosti zrezivělý klíč. Vraťte se do stoky a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Ze země seberte Acid Solution a uvnitř skříně najdete OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Nyní se vydejte na začátek úrovně, kde vpravo kape z trubky krev. Použijte na ni nádobu a získáte Jar of Grunts Blood. Přidejte do sklenice chemikálii (v inventáři) a získáte Jar of Acid. Ve stoce je zrezivělá mříž, na kterou použijte kyselinu, poté kladivo a nakonec vylezte po žebříku nahoru.

Prohledejte důkladně místnost a najdete na různých místech 4 křesadla. Za rohem v chodbě leží na zemi další 2 křesadla a u závalu vpravo ještě jedno křesadlo. V druhé části chodby leží před dveřmi další křesadlo a poté projděte dveřmi do laboratoře, kde je v polici laudanum a vlevo na stole laboratorní nádoba. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Prohledejte středovou římsu a sesbírejte lučavku královskou, OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Projděte chodbou s povalenou skříní a za rohem leží další laudanum, dále v truhle je dokument Explosive Manual a křesadlo a na polici nedalekého regálu Auripigment. Nyní se vydejte zpět do laboratoře a v inventáři spojte obě chemikálie – vnikne vám Calamine. Dejte laboratorní nádobu na stojan nad hořák, nalijte do ní chemikálii, otočte kohoutkem a kliknutím seberte hotový výrobek – Agrippovu výbušninu. Jděte zpět do chodby, kde jste už jednou byli. Ta je ovšem nyní zavalená balvany. Použijte na ní chemickou výbušninu a rychle utíkejte pryč. Po výbuchu spadne na zem Dining Hall Key. Tím si odemkněte dveře vlevo na konci, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte do ložnice, kde v horní zásuvce komody najdete 2 křesadla. Vylezte oknem ven a jděte stále vpřed dokud se nespustí závěrečné titulky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář