Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Chasing

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o nadprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které staví především na originálně navržených úrovních a velice děsivé atmosféře.

- - - - -

Z psacího stolu seberte dokument Hello, Daniel..., z přihrádky 3 laudanum a ze zásuvek OLEJNIČKU, další 3 laudanum a 4 křesadla. Vlevo na stěně visí dokument Daniel, Read This, Please. Proběhněte chodbou a ukryjte se do skříně vlevo. Až monstrum zmizí vylezte, seberte z komody kladivo a ze zásuvek 3 křesadla. Poté nahlédněte dozadu za komodu a seberte Key. Tím si odemkněte dveře vedoucí dál. Poté rychle běžte vpřed, klikejte na dveře až se octnete v chodbě, kde se dejte vlevo. Monstrum na konci chodbě se rozpadne v prach, takže poté vejděte do dveří do další úrovně.

Ze stoličky seberte dokument Test 1: Dark Mind. Musíte běžte chodbou plnou monster, avšak se zhasnutou lucernou, jinak nemáte šanci. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

Vpravo seberte dokument Test 2: Dark Mind. Na jednom ze schodů leží Key. Sejděte dolů a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Vzadu pod balvany leží další Key. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte protější dveře. Vlevo pod stolem najdete opět Key. Vraťte se na křižovatku a klíčem si odemkněte dveře vlevo. V temné chodbě je voda a v ní vodní monstrum. Ve výklenku vpravo je na vrcholu regálu dokument Good Mind a v druhém výklenku vlevo najdete klíč od strojovny. Projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Z psacího stolu seberte dokument Good Mind a doplňte si olej ze SUDU S OLEJEM (30% lucerny). U nohou orlí sochy je klíč od strojovny. Musíte si trochu povyskočit, abyste ho sebrali. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Seberte dokument Good Mind, běžte stále chodbou vpřed a vejděte do dveří do další úrovně.

V hale se zatím dál nedostanete, takže vejděte vlevo do dveří do další úrovně.

Dejte se vlevo a vstupte do dveří vlevo na konci. Na stole pod mrtvolami leží Key. Vraťte se do chodby a na druhém konci vpravo jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Uprostřed místnosti leží na zemi další Key. Vyjděte zpět do chodby a na druhé straně vpravo jsou vpravo poslední zamčené dveře. Odemkněte si je klíčem a na konci místnosti seberte z výstavního stolku poslední Key. Poté se vydejte zpět do haly.

Klíčem si odemkněte dveře na druhé straně haly a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo v cele je těžká palice. Uchopte ji a hoďte proti dveřím naproti. V této cele stiskněte tlačítko na zemi, vyjděte ven a na konci místnosti vpravo jsou dveře, které jsou nyní odemčené. Vzadu za dveřmi je na zdi páka, za kterou zatáhněte. Vyjděte z chodby, dejte se vlevo a vlevo na začátku místnosti je odklopený regál. Na konci tajné chodby leží za skříní na zemi Key. Jděte zpět do místnosti a klíčem si odemkněte celu s bednami. Vpravo na zemi pod bednami leží klíč od strojovny. Máte vše, takže se můžete vydat zpět do haly.

Vyjděte po schodech nahoru, odklopte víko truhly, na další víko použijte klíč, odklopte i druhé víko a seberte klíč od strojovny. Sejděte po schodech dolů, klíč použijte na dveře pod balkónem a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Proběhněte na konec děsivé chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru, projděte kolem dlouhé řady okének a vzadu seberte z truhly kladivo. Použijte ho na dveře a cesta dál je volná. Vlevo na dřevěné desce visí páčidlo. Jděte zpět do chodby s okny, zahněte vlevo k vinným sudům a poté vpravo. Na konci slepé chodby je SUD S OLEJEM (95% lucerny). Jděte kousek zpět a nejlépe se držte pravé stěny. Druhé dveře vpravo vylomte pomocí páčidla. Na jednom z regálů vpravo leží dutá jehla a o kousek dál je za lahvemi Key. Vyjděte z místnosti, jděte vlevo a po levé straně jsou další zamčené dveře, které si zpřístupněte pomocí jehly. Na dveře do další úrovně použijte klíč a vstupte do nich.

Ve vzduchu visí dokument Daniel, Read This. Projděte místností s levitujícími předměty a vejděte do dveří do další úrovně na opačné straně.

Projděte na konec chodby a po chvíli budete automaticky pokračovat do další úrovně.

Projděte klikatou zatopenou chodbou a na konci vejděte do dveří do další úrovně.

Seberte dokument Your Final Stand. Na jednom ze stolů leží těžká palice. Uchopte ji a jděte po schodišti na druhé straně haly. V tom okamžiku se proti vám rozběhne monstrum. Napřáhněte palici proti němu a monstrum se rozpadne na prach. Pak se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář