Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Chemical Factory

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátký spíše podprůměrný mód, ve kterém budete převážně hledat důmyslně poschovávané klíče a to je tak asi všechno. Je tu kladen větší důraz na plížení a útěky před monstry.

- - - - -

Intro

Z první komody vpravo seberte 3 křesadla, z druhé laudanum, z první vpravo dokument Decision a ze zásuvky lucernu a z druhé vlevo lektvar zdravého rozumu. Nadzdvihněte poklop a seskočte dolů. Za jednou z beden leží Door to the Storage. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Storage

Z psacího stolu seberte dokument A New Objective, z přihrádky Key to the Storage a ze zásuvky křesadlo. Projděte do další místnosti a pokračujte do dveří nedaleko. Na policích vlevo najdete 3 křesadla. Vyjděte z místnosti a po pravé straně je stůl a na něm laudanum a křesadlo. Na druhé straně jsou ještě jedny dveře. V další místnosti prohledejte police vlevo dole, protože za jedním pytlem je ukryté páčidlo. Vylomte jím další dveře a vpravo za sudy je lektvar zdravého rozumu, na psacím stole ve středu místnosti dokument Following his Steps, v přihrádce křesadlo a v zásuvce další křesadlo. Jděte do dalších dveří, poté vpravo a vejděte do dveří do další úrovně na konci.

Stairs

Utíkejte co to jde, abyste unikli monstru a vstupte do dveří do další úrovně nahoře.

First Floor

Vlevo na stole leží dokument Increasing Security a v koutě vedle dveří OLEJNIČKA. Jděte do sousední místnosti a ze stolu seberte dokument Where the key is „1st Part.“ Nahoře na skříni vlevo leží Key to the Bedroom. Vyjděte do chodby a jděte nejprve vpravo. Na konci leží na zemi laudanum. Dejte se chodbou na druhou stranu. Po pravé straně jsou zamčené dveře, které si otevřte klíčem Na rámu u postele leží Key to the Archives. Vraťte se do chodby, projděte na konec a vstupte do velké místnosti, kde leží na stole dokument Where the key is „2nd Part.“ Dveře si odemkněte klíčem, projděte chodbou a vejděte do dveří do další úrovně.

Archives

Dejte se vlevo, kde leží na povalené komodě dokument Flooding the Way. Projděte do další chodby, kde ve vodě plave OLEJNIČKA. V další místnosti je na hraně regálu Key to the Flooded Library. Běžte na začátek a klíčem si odemkněte dveře na konci. Projděte až k zamčeným dveřím, na které klikněte. Ukryjte se před monstrem za jednu ze skříní a počkejte až přijde zničí dveře. Poté projděte do další chodby a následně do dveří vlevo. Zde najdete dokument The Last Try a OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a jděte do místnosti na konci. Seberte lektvar zdravého rozumu a vstupte do dveří do další úrovně.

Chemical Factory

Na konci chodby jděte do dveří vlevo a naproti leží mezi sudy OLEJNIČKA. Na konci místnosti je v koutě Key to the Chemical Control. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Projděte na konec a stiskněte tlačítko nahoře na zdi, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář