Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Dark Secret

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, ve kterém je pár zajímavých momentů, ale nic co by bylo hodné zapamatování.

- - - - -

Bedroom

Z psacího stolu seberte Room Key, dokument Good Night, OLEJNIČKU a křesadlo. Poté si vezměte z přihrádky lucernu. Na komodě vpravo leží další OLEJNIČKA a v zásuvkách najdete 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Nakonec prohledejte truhlu v koutě a posbírejte 9 křesadel. Klíčem si odemkněte dveře a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Laboratory

Ze stolu seberte dokument The Chief a VELKOU OLEJNIČKU a ze sousedního stolu vlevo 4 křesadla. Jděte vpravo podél římsy a v zadní místnosti seberte ze stolu dokument Get the Key a Cellar Key. Jděte do předchozí místnosti, na jehož druhé straně jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Na druhé straně místnosti je na dveřích přilepený dokument They Key. Labyrinth Key najdete v pravé části chodby pod jednou z beden. Odemkněte si jím dveře na konci, vystoupejte po schodech nahoru a vejděte do dveří do další úrovně.

Labyrinth

Když půjdete vpravo dostanete se do míst, kde jsou tři skříně. V jedné je OLEJNIČKA a v druhé dokument Note a Key, laudaum a 5 křesadel. Když se vrátíte zpět, po pravé straně najdete zamčené dveře a na nich dokument They Key. Odemkněte si dveře klíčem a uvnitř odklopte regál vlevo a seberte Small Room Key. Nakonec ještě odklopte víko truhly a posbírejte 11 křesadel. Vraťte se do chodby a na konci jedné z chodeb jsou další zamčené dveře. Odemkněte si je klíčem, z komody seberte Run Fast a z jedné ze zásuvek The Basement Key. Nyní musíte v chodbách najít poslední dveře, které si rovněž odemkněte a pak už jen vstupte do dveří do další úrovně.

Basement

Odklopte poklop a seskočte dolů. Držte se vpravo a na konci slepé chodby seberte z komody Lobby Key, dokument Its coming, OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vydejte se druhou chodbou, vyjděte po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Entrance

Sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří vlevo.

Dormitories

Jděte do druhých dveří vlevo a ze stolu seberte Secret Passage Key, OLEJNIČKU, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci. Pak už jen seskočte do podzemního tunelu.

Bedroom

Vylzte z tunelu a dostanete se do chodby, kde jste začínali hru. Vpravo jsou dveře do jídelny, do kterých vejděte.

Dining Room

Sestupte po schodech dolů a ze stolu seberte dokument From a Servant. Pod skříní leží a zemi Storage Key. Tím si odemkněte dveře vlevo a octnete se v místnosti plné mrtvol. Na druhé straně visí na stěně dokument Good Bye. Poté se přenesete do další úrovně.

Machine

V rohu chodby leží na zemi truhla a v ní leží lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vyjděte do místnosti s podivným strojem. Počkejte až vám monstrum rozrazí dveře, v chodbě stiskněte klávesu na zdi a ozve se ohlušující rána.

Collapsed Corridor

Projděte na konec chodby a následně se přesunete do poslední úrovně.

Ending

Jděte k domku a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář