Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Estate (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Další z docela povedených dem, které zřejmě nikdy nebylo dokončeno. V několika úrovních budete procházet tajemným tichým domem.

- - - - -

Entry Hall

Začínáte ve vstupní hale. Ze stolu seberte dokument Note from Katelyn a poté prohledejte přihrádku psacího stolu a seberte křesadlo. Jděte do dveří vpravo a z komody seberte OLEJNIČKU. Vraťte se do haly a pokračujte do dalších dveří vpravo. Z kulatého stolku seberte dokument Katelyn's Diary 1, z komody křesadlo a z horní zásuvky komody Swing Needle. Vyjděte zpět do haly a jděte do dalších dveří vpravo pod schody. Ze stolu seberte dokument Edward's Diary a poté odklopte regál. Za ním leží ve výklenku ARTEFAKT. Vraťte se do haly a vyjděte po schodech nahoru. Jděte po ochoze vlevo a vstupte do dveří. Vpravo u komody leží na zemi OLEJNIČKA , vlevo u komody dokument Edward Still Gone a v zásuvce křesadlo a vzadu na stolku u postele dokument Edward Gets Upset. Vyjděte zpět na ochoz a sejděte opět po schodech dolů. Jděte do dveří vpravo a v místnosti seberte ze stolu dokument Strange Man a křesadlo. Na dveře použijte jehlu z inventáře a dveře se odemknou. Vpravo je SUD S OLEJEM (60% lucerny), vedle něj v zásuvce křesadlo a v nedalekém regálu další křesadlo. V levém rohu místnosti leží dokument Benjamin's Cleaning Schedule. Sestupte po schodech dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Cellar

Vpravo na bednách leží křesadlo a o kousek dál na stole vpravo trubka a dokument Rats! Za stolem jsou kamna a v nedaleké komoře několik kusů uhlí. Dejte jeden z kusů uhlí do kamen a pokračujte směrem vlevo do chodby. Vpravo je truhla a v ní kladivo a na stolku vlevo najdete dokument Inventory Count, OLEJNIČKU a křesadlo. Jděte zpět na začátek a pokračujte do dveří vlevo za vinnými sudy. Projděte chodbou a vstupte do kovárny. Vlevo na stole leží dokument Using the Forge. Na plotnu v peci vložte trubku z inventáře a poté na ni použijte kladivo. Seberte hotový výrobek – Makeshift Crowbar. Jděte zpět do místnosti, kde jste našli kladivo a páčidlem vylomte dveře vlevo. Vzadu seberte ze země Benjamin's Key. Tím máte v této úrovni vše hotové a můžete se vrátit zpět do haly.

Entry Hall

Vyjděte po schodech nahoru, znovu použijte SUD S OLEJEM (10% lucerny) a dveřmi vlevo se dostaňte do chodby, kde je vstup do úrovně pro služebnictvo. Použijte na dveře klíč a vejděte do nich.

Servant's Quarter

V chodbě vejděte do dveří vpravo a ze stolu seberte Guest Hall Key a dokument Isaac Quits a vpravo v komodě najdete OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a jděte do dalších dveří vlevo. Vzadu ze bednami je u stěny ARTEFAKT. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do místnosti na konci. Vlevo v zásuvce komody leží Jar of Phosporic Acid a v koutě dokument Benjamin's Mixture. Poté se vraťte zpět do haly.

Entry Hall

Jestli chcete jděte si opět doplnit olej ze SUDU S OLEJEM (10% lucerny) a poté v hale vyjděte po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře nad schody a vejděte do nich.

Guest Hall

Jděte do pravých dveří, projděte krátkou chodbou a vstupte do jídelny, kde leží na jídelním stole dokument Food Quality! a vlevo na pianě křesadlo. Pokračujte do dveří vlevo a na římse na kamnech leží OLEJNIČKA. Jděte do dveří vpravo a vpravo na regálku je Vinegar. Odtáhněte na stranu koberec, zdvihněte poklop, seskočte dolů do šachty, prolezte na konec a kliknutím na poklop budete pokračovat do další úrovně.

Ending

Použijte na prkna na dveřích kladivo, projděte dveřmi a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář