Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Experience (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Uživatelský mód, který nese známky nedotaženosti a který vás nejspíš z tohoto důvodu bavit nebude. Já osobně jsem to vzdal asi po 15 minutách.

- - - - -

Začínáte v ložnici. Na nedalekém kulatém stolku leží dokument. V pravé straně místnosti je průchod do sousední místnosti, kde seberte 2 křesadla, a poté pokračujte do další místnosti a seberte ze stolu dokument Flashlight. Vylezte oknem ven a ze země seberte Key. Nyní se vydejte zpět do místnosti na začátku, ze které jděte do chodby vpravo. Pokračujte rovně a vejděte do knihovny, kde na stole leží Bedroom's Key. Vraťte se na křižovatku, zahněte vlevo a hned poté vpravo. V místnosti vpravo seberte z komody dokument Informe of Laboratory 1, ze zásuvky 2 křesadla, ze stolu Kitchen's Key a ještě další 2 křesadla. Z poslední křižovatky se vydejte do jídelny a poté do chladírny masa. Za ní je na zdi otvor, na který klikněte a zeď se zhroutí. Prolezte otvorem a jedinou nožnou cestou se dostaňte k točitému železnému schodišti, po kterém vystoupejte nahoru. Skočte do místnosti a podívejte na nahoru na mrtvolu v šachtě.

Zde návod končím, protože mě tento mód neskutečně otrávil. Je tu všude hrozná tma, svítilna není k nalezení a všechny tři klíče k žádným dveřím nepasují. Možná se k dohrání tohoto módu vrátím později.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář