Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The House of the Devil

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, kde vás čeká jen několik klasických a nezajímavých úrovní.

- - - - -

Chapter 1 – Secrets

Outside

Nejprve jděte do dveří vlevo a seberte páčidlo. Použijte ho na dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Hall

Jděte do dveří vpravo vzadu a v malé komoře posbírejte Office Key, OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte nedaleké dveře. Na polici knihovny vlevo je křesadlo, na krbové římse vpravo další křesadlo a na psacím stole dokument … Je tu zamčená přihrádka a v ní lucerna a Key. Není však problém oba předměty sebrat kliknutím do mezery. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na konci. Seberte ze země dokument Goodbye. Poté vejděte do dveří do další úrovně vlevo.

Cellar

Vzadu pod závalem je páka, kterou zdvihněte a odneste do místnosti vlevo. Dejte do otvoru ve zdi vlevo a zatáhněte za ní. Vraťte se do předchozí místnosti a pokračujte do protějších dveří. Jděte do dveří vlevo a z postele seberte Room Key a dokument … a z komody laudanum. Nakonec seberte z vršku skříně kladivo. Vyjděte zpět do chodby a sestupte po schodech hlouběji do sklepa. Na visací zámek u mříže použijte kladivo a poté pokračujte do dveří naproti. Z police vlevo seberte OLEJNIČKU a z horní zásuvky psacího stolu 2 křesadla. Opusťte místnost a vstupte do dveří do další úrovně.

Chapter 2 – Dungeon

Underground

Jděte do dveří vpravo a v koutě vlevo za těžkou bednou najdete Bottle. Na druhé straně místnosti leží na psacím stole další Bottle a také dokument Acid. Kromě toho je vlevo SUD S OLEJEM (100% lucerny). V inventáři spojte obě chemikálie a vznikne vám Acid Bottle. Vyjděte z místnosti a můžete jít ještě prozkoumat protější dveře a v zadní místnosti najdete na velké bedně křesadlo. Jinak použijte u vstupu na visací zámek mříže kyselinu z inventáře a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Hallway

Ze stolu seberte Key, vyjděte do chodby, kde najdete dokument Goodbye. Nakonec si odemkněte prvním klíčem, který máte v inventáři, dveře vedoucí na schodiště a vstupte do nich.

Chapter 3 – The House of the Devil

Upstairs

Běžte jedinou možnou cestou vpřed a vstupte do dveří.

Outside

Octli jste se opět venku. Když postoupíte o pár kroků vpřed, spustí se závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář