Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The House

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Poměrné krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie nám nabídne několik notoricky známých úrovní a to je tak všechno.

- - - - -

Otočte se čelem vzad ze zásuvek komody seberte laudanum a křesadlo. Na druhé straně postele je psací stůl, ze kterého seberte dokument Hello, Jacob! a dále z přihrádky 2 křesadla a ze zásuvek ještě jedno křesadlo. Dveřmi projděte do sousední místnosti. Vpravo v zásuvce komody jsou 2 křesadla a za komodou na zemi za bednami další křesadlo. Pokračujte do dveří vlevo, vzadu seberte křesadlo a vlevo je v proskleném výstavním stolku Hallway Key. Rozbijte skleněný kryt nějakým předmětem, abyste mohli předmět sebrat. Vraťte se do předchozí místnosti a klíčem si odemkněte protější dveře. V krátké chodbě seberte lucernu, pak vejděte do dalších dveří, dejte se vpravo a vstupte do dveří na konci. Když prohledáte bedny a sudy vlevo najdete dohromady 3 křesadla. Z truhly seberte páčidlo a OLEJNIČKU. Poté důkladně prohledejte police všech regálů a posbírejte Unknown Key, laudanum a 3 křesadla. Upozorňuji, že klíč je v jedné vyšší polici a je špatně viditelný. Vraťte se do předchozí chodby a páčidlem vylomte dveře na druhém konci. Ze stolu seberte Unknown Room a dokument Hello again, Jacob! a z truhly u krbu 2 křesadla. Nyní se vydejte zpět do druhé místnosti od začátku, která slouží jako křižovatka. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a v chodbě jděte do dalších dveří vlevo. Z bedny vpravo seberte křesadlo a ze škvíry mezi těžkými bednami seberte OLEJNIČKU a další křesadlo. Vraťte se do chodby a vejděte do dalších dveří vlevo a ze zásuvky komody seberte lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do druhých dveří vpravo. V levé komodě je křesadlo a v prostřední komodě další křesadlo. Vraťte se do chodby, projděte na konec vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte mřížovými dveřmi do vězení a vstupte do druhých dveří vlevo. Z kbelíku seberte křesadlo, vraťte se do chodby a pokračujte do druhých dveří vpravo. Odtáhněte na stranu postel a seberte ze země Prison Door Key, dokument Jacob... Read This Quick, Please a křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a jděte do dalších dveří vpravo. Odházejte bedny, prolezte na konec levého tunelu a seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vraťte se do chodby, projděte na konec a klíčem si odemkněte dveře. Z mučící panny seberte další OLEJNIČKU a poté pokračujte do dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument Stop, Jacob! a následně důkladně prohledejte regál vpravo. Posbírejte dutou jehlu, laudanum a 3 křesadla. Některé předměty jsou šikovně ukryté za knihami a navíc jehlu musíte sebrat až jako poslední, jinak vám ostatní předměty nenávratně zmizí. Jděte zpět do místnosti s pannou a jehlou si odemkněte protější dveře. Projděte místností, poté do chodby, kde seberte ze země dokument DON'T a poté se dostanete do jídelny, kde seberte ze stolu vlevo dokument He's here... a křesadlo. Nakonec seberte z ohniště krbu Unknown Key. Pak už si jen odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Projděte do skladištní místnosti a z regálu seberte Sledge Hammer a dokument Melissa's Log 2. Jděte zpět do chodby a kladivem rozmlaťte dveře naproti a poté vejděte do dveří vlevo.

Proběhněte na konec a ze stoličky seberte Unknown Key a dokument Me l a og 2.5. Pak se vraťte zpět na rozcestí.

Klíčem si odemkněte dveře vlevo a vejděte do nich.

Z psacího stolu seberte dokument Melissa's Log 3, přihrádku si odemkněte klíčem z inventáře a seberte Maze Key a nakonec seberte z horní zásuvky komody OLEJNIČKU.

Klíčem si odemkněte zbylé dveře vlevo a vejděte do nich.

V bludišti se držte stále vlevo až dojdete ke dveřím do další úrovně, do kterých vstupte.

Na konci chodby je vlevo vchod zatlučený prkny. Použijte na prkna kladivo. Vlevo leží křesadlo a poté odstraňte ze stěny obraz a z tajného výklenku seberte Guest Room Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Za skříní leží na zemi Guest Room #2 Key. Jděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Z přihrádky psacího stolu seberte nádobu s kyselinou a dokument Patient Note: Jacob Staltes. Vraťte se do chodby a kyselinou použijte na dveře, které jsou zalepené slizem. V místnosti seberte ze stoličky dokument This is it... a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář