Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Initiation

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátký podprůměrný mód, který vám nabídne jen několik strohých a otřepaných úrovní a to je tak všechno.

- - - - -

The Bedrooms

Z psacího stolu seberte dokument Initiation, z přihrádky lucernu a z horní zásuvky Seths Room Key. Dveřmi se dostaňte do chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Seths Last Words a z přihrádky Main Hall Key. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Sestupte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Main Hall

Pod bochníkem chleba je Key a v přihrádce psacího stolu 11 křesadel. Klíčem si odemkněte dveře vlevo a v chodbě pokračujte do dalších dveří po levé straně. Z psacího stolu seberte Needle a dokument Prisoners. Vraťte se do chodby a jehlou si odemkněte protější dveře. Jedinou možnou cestou se dostaňte do velké místnosti, kde seberte z psacího stolu dokument STOP, OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Pak jen vejděte do dveří do další úrovně.

Cellar

Vedle mrtvoly leží A Big Dagger a vlevo na sudu dokument Hidden. Vpravo je jakási římsa, ke které si přistavte nějaký předmět a přeskočte na druhou stranu. Vlevo leží na zemi páka, kterou odneste ke dveřím vpravo a vložte do otvoru na zdi. Zatáhněte za páku a dveře se odblokují. V chodbě. Za prvními dveřmi vpravo je monstrum a VELKÁ OLEJNIČKA; za druhými dveřmi je mučící panna a v ní 9 křesadel; za třetími dveřmi (které se však odblokují až po chvíli) leží na stole vězeň. Použijte na něj dýku a seberte Cellar Key. Vraťte se do chodby, klíčem odemkněte dveře naproti a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Deeper Cellar

Proražte židlí děravou zeď a v místnosti seberte z psacího stolu Living Room Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

The Living Room

Odstraňte obraz ze stěny vlevo a seberte z výklenku dřevěný kbelík. O něco dál vlevo je na stěně malá skříňka a v ní Hallway Key. Tím si odemkněte nedaleké dveře, projděte chodbou a vstupte do místnosti s kašnou. Použijte na okraj kašny kbelík a poté kliknutím seberte kbelík s vodou. Vraťte se do první chodby a použijte vodu na ohniště v krbu. Z truhlu v krbu seberte kladivo. Použijte ho na mříž a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Outside

Ze stíolu seberte dokument Abandoned, objeví se monstra a zabijí vás a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář