Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Lightning Shadow

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Spíše podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie. Autor bezesporu nápady měl, avšak jejich realizace silně pokulhává.

- - - - -

Intro

Přímo před vámi leží na polici křesadlo a vlevo na psacím stole je další křesadlo. V jedné ze zásuvek je lektvar zdravého rozumu a nakonec odstraňte ze zdi obraz a z výklenku seberte páčidlo. Tím vylomte dveře a vyjděte do velké jídleny, kde leží na stole opět křesadlo. Počkejte až monstrum probourá dveře vpravo a poté posbírejte z truhly A Key with a Tag, OLEJNIČKU, laudanum a 2 křesadla. Nepodařilo se mi přijít na to jak odemknout dveře v jídelně. Bůhví, třeba je tu někde nějaký tajný spínač. Lze se přes ně dostat tak, že se před ně postavíte a necháte do sebe mlátit monstrem dokud se nerozpadnou. Poté sestupte dolů, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

RDC

Nadzdvihněte kryt kláves u piana a seberte A Key with a Tag. V chodbě pokračujte do prvních dveří vlevo a z postele seberte dutou jehlu. Vraťte se do chodby a pokračujte do dalších dveří vlevo. Ze skříně seberte lucernu. Vyjděte zpět do chodby a pomocí jehly si odemkněte protější dveře. Za dveřmi vlevo je v knihovně zářící kniha, za kterou zatáhněte. Sestupte po schodech ke dveřím do sklepení, odemkněte si je a vejděte do nich.

Basement

Ze dveří vpravo vyrazí monstrum. V této místnosti je SUD S OLEJEM (60% lucerny) a mezi sudy leží laudanum. Běžte dolů, poté do dveří vlevo a zde vás zachrání rudý sliz. Z regálu vlevo seberte další laudanum a z dalšího regálu opodál OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Pokračujte do dalších dveří a na římse vlevo najdete dláto a o kousek dál je křesadlo. Na konci je truhla a v ní OLEJNIČKA, laudanum a další 2 křesadla. Dláto použijte na zamčené dveře a pokračujte do další místnosti. Na římse vlevo je mezi pytli páčidlo a na konci křesadlo. Na středové zídce najdete další křesadlo a na římse vpravo laudanum. Pokračujte do zadní místnosti, kde leží na polici vpravo kladivo a ještě jedno křesadlo. Nyní se vydejte na opačný konec sklepení, kde na zamčené dveře použijte páčidlo a vylomte je. Jděte do vězeňské chodby, kde v druhé cele vpravo odtáhněte na stranu postel a uvidíte před sebou otvor v zemi. Spojte v inventáři kladivo s dlátem a vznikne vám tak kladivo a dláto. Tento předmět použijte na otvor. Vlezte do tunelu a prolezte na konec. Dejte se vpravo a vejděte do dveří vlevo. V této místnosti je SUD S OLEJEM (30% lucerny), na stole A Key with a Tag a v bedně lektvar zdravého rozumu. Vydejte se na konec chodeb, kde jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem a vejděte do nich.

Church

Projděte na konec haly a z pultu seberte obřadní dýku. Poté se vydejte zpět do sklepení.

Basement

Běžte jedinou možnou cestou nad schody a vstupte do dveří. Na sliz použijte dýku z inventáře a poté se známou cestou dostaňte ke dveřím do předchozí úrovně a vejděte do nich.

RDC

Vyjděte nahoru a na okno použijte dýku. Běžte venkem stále vpřed až vás uvězní sliz a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář