Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Mansion: Book Two (autorův nedokončený mód)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o druhý a nedokončený díl od talentovaného modera. Po událostech prvního dílu odcestujete lodí do Ameriky, avšak u Bermudských ostrovů vaše loď ztroskotá a vás zachrání neznámý muž.

- - - - -

CHAPTER 1 – LETTER

Mansion

Ze stolu seberte dokument To Charles a Bronze Key. Jděte známou cestou do svého pokoje, jehož dveře si odemkněte klíčem. Z psacího stolu seberte Mansion Key, jděte chodbami ke vchodovým dveřím, které si klíčem odemkněte a poté vyjděte z domu ven.

Boat

Ocitáte se na lodi. Vyjděte ze své kajuty, dveřmi na konci chodby se dostanete na palubu a jděte na kormidelní můstek promluvit si s kormidelníkem. Poté se vraťte zpět do své kajuty. Probudí vás hluk. Moře je rozbouřené. Vyjděte na palubu a po chvíli budete smeteni velkou vlnou. Na chvíli se proberete a jste na plovoucím kusu dřeva. Po chvíli opět ztratíte vědomí.

Corridor

Probíráte se v posteli v neznámé místnosti. Slezte z postele a z komody seberte 2 křesadla. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří vpravo. Zde najdete další 2 křesadla. Vraťte se do chodby, klikněte na dveře v ohybu chodby a promluvíte si s vaší neznámým zachráncem. Projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Hall

V hale vyjděte po schodech nahoru a za pravými dveřmi leží na jedné židli dokument Markiplier's Weapon Room. Poté jděte do levých dveří a zde najdete v proskleném výstavním stolku Castle Key a dokument St-David Island Map. Použijte na rozbití skleněného krytu nějaký předmět. Vraťte se do haly, kde si klíčem odemkněte hlavní dveře a vejděte do nich.

Outside

Můžete se jít projít po lese, ale přístav přes veškerou snahu nenajdete. Tento mód nebyl dokončen, což je velká škoda.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář