Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Monster House

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o výrazně podprůměrný a jednoduchý mód. Na druhou stranu je vidět, že se autor v rámci svých možností snažil udělat hru zajímavou.

- - - - -

U postele je truhla a v ní 2 křesadla. Vyjděte do chodby a poté jděte do dveří vlevo. Uvnitř kamen leží Hidden Key. Vraťte se do chodby, dveře na konci chodby si odemkněte klíčem a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a v místnosti seberte dokument Story 1/3. Vraťte se do chodby a vejděte do místnosti s vyraženými dveřmi. Vzadu je na jedné polici dokument Story 2/3. Pokračujte do další místnosti, kde leží vzadu dokument Story 3/3. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Z psacího stolu seberte dokument Weird Sounds. Jděte do dveří rovně a v další místnosti jsou zamčené dveře, kterými opakovaně zalomcujte. Rozbije je monstrum. Vyhněte se mu a vběhněte do dveří do další úrovně.

Jděte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte lucernu a dokument Take the Lantern. Zatáhněte za páku na zdi, díky čemuž se otevřou tajné dveře, a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Dejte se vlevo a dostanete se ke stolu z vězněm, pod kterým je zastrčený dokument The Secret. Vraťte se do ohybu chodby, kde je vlevo průchozí zeď. Dostanete se do prostoru za mřížemi, kde vlevo leží Torture Room Key. Vraťte se na začátek a pokračujte dál levou chodbou. V regálu na konci jsou 4 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře vlevo a vlevo na býkovi leží další křesadlo, za mučícími pannami další 2 křesadla, na stole s vězněm opět další křesadlo a za stole je ještě jedno křesadlo. Abyste ho sebrali, musíte se v pokrčení vyklonit doleva. Zatáhněte za páku na zdi, vraťte se do chodby a vejděte do dveří do další úrovně vlevo za odklopeným regálem.

Projděte několika dveřmi a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Vpředu je truhla a v ní OLEJNIČKA a 3 křesadla. Pokračujte do dveří vlevo a poté chodbou vlevo. Vstupte hned do prvních dveří a v noclehárně je pod postelí vpravo za rohem páčidlo. Vraťte se na začátek a páčidlem vylomte protější dveře. Vytáhněte 5 beden a naskládejte je na sebe pod plošinu (na truhlou). Vyskákejte nahoru a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte na konec a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář